Birajte m:tel IPTV – imamo dobre naslove

Opcija m:tel IPTV nudi mnošto dobrih serija i filmova, a ovog petka za vas izdvajamo sljedeće dobre naslove:

„Azbuka našeg života“ je savremena dramska igrana serija nastala prema motivima popularnih romana „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“, književnice Mirjane Bobić Mojsilović. Premijerno na SUPERSTAR TV u petak, 03. decembra, u 21:00 čas.

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i bračni par Popović. Iza Vesne i Uroša je dvadeset i pet godina zajedničkog života, u koji su, iz mladalačke zanesenosti i strasti, ušli nošeni studentskom ljubavlju, željni boljeg sutra i uspjeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca. Ipak, četvrt vijeka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se djeca školuju u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje da se raspada. Vesna i Uroš tada shvataju da su u borbi za materijalno – izgubili sebe. Takvi, poraženi i posramljeni, bježeći od realnosti, tumaraju kroz ljubavne avanture, prevare, laži, samoću, grižu savjesti i krizu sopstvenih identiteta.

U nedjelju, 05. decembra, na Televiziji Republike Srpske možete pogledati sjajan francuski  film „Neobični“, u terminu od 22:30 časova.

Radnja filma fokusirana je na probleme modernog društva u čijem se srcu ponovo nalazi praktično kompletan svijet: socijalni radnici, volonteri i profesionalci u zdravstvu svim snagama pokušavaju se brinuti o tinejdžerima koji imaju problema s autizmom. Po običaju, dvojica režisera u filmu svu svoju snagu usmjeravaju na ljubav prema čovječanstvu, na njihovo vjerovanje u život društva te pogotovo na humor kao prvu i posljednju crtu obrane međuljudskih odnosa.

Serija „Odvažne“, od  kritike ocijenjena kao pametna, progresivna i beskompromisna, kada je riječ o pitanjima feminizma i ravnopravnosti među polovima, vraća nam se ove jeseni petom i posljednjom sezonom na kanal FOX Life.

Finalnih šest jednočasovnih epizoda pratimo od 6. novembra, ponedjeljkom od 22:00 časova, a u nastavku ćemo gledati nove avanture u životima mladih žena zaposlenih u međunarodnom časopisu „Skarletˮ. Poslije mnogo privatnih i profesionalnih izazova, najbolje drugarice Džejn, Ket  i Saton su odlučne da pokažu svoje pravo „ja“ i da se za njihov glas čuje, dok usput podržavaju jedna drugu i u dobru i zlu…

Film „Viking“ je spektakularno istorijsko-dramsko ostvarenje. Priča je smještena u 10. vijek i odigrava se u zemlji Kijevske Rusije, nakon smrti velikog kneza Svetislava. Utorak, 07. decembar, u 23:50 časova na TV PRVA.

Iza kneza su ostala tri sina, Jaropolk, Oleg i Vladimir. U borbi za vlast Jaropolk ubija Olega, a Vladimir, najmlađi, bježi na daleki sjever. Tamo uz pomoć Svenelda, ratnika koji je služio i njegovom ocu, okuplja Vikinge, plaćenike, i vraća se u rodnu zemlju kako bi se suočio sa Jaropolkom. Po svom dolasku, tražeći saveznike kroz brak, čitava priča i njegov plan doživljavaju obrt kada bračna ponuda preraste u pravi pakao…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije