Birajte m:tel IPTV i uživajte u dobrim filmovima

Petak, 3. septembar, u 00.00 časova preporučujemo sjajan film “Bling Ring banda”, koji je zasnovan na istinitoj priči, a prati grupu mladih, opsjednutih glamuroznim životom i poznatim osobama. Na PRVA TV.

Bling Ring banda je preko interneta pratila svoje buduće žrtve i iz njihovih domova ukrala luksuzne predmete u vrijednosti većoj od tri miliona dolara. Opljačkali su između ostalih Paris Hilton i Orlanda Bluma. Oskarom nagrađena Sofija Kopola vodi nas u svijet ovih mladih ljudi, koji padaju pred iskušenjima koja se nameću današnjoj tinejdžerskoj populaciji. Ono što počinje kao mladalačka zabava, izmiče kontroli i pruža otrežnjujući pogled na savremenu kulturu…

 

Anđelinu Džoli  u ulozi iskusne agentice CIA-e, u akcionom trileru, filmu “Salt” koja je optužena da je ruska špijunka možete pogledati u nedjelju, 4. septembra na TV AXN u 19.05 časova.

Agentica CIA-e Evelin Salt postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana da iskoristi sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju porodicu i pronašla pravog izdajnika.

 

 

Ovog septembra na naše male ekrane stiže još jedna bolnička drama. Riječ je o seriji “Dobra samarićanka Sem”, koju od 6. septembra pratimo na kanalu FOX LIFE, utorkom u 22.00 časova. Na tragu uzbudljivih serija “Uvod u anatomiju” i “Novi Amsterdam”, “Dobra samarićanka Sem” u režiji Kejti Več, vodi nas u začarani krug medicine, u kom doktore sa svakom novom smjenom, čeka sve više izazova. Još kada se tu upletu i peripetije iz privatnog života, sve postaje zanimljivije.

“Dobra samarićanka” je dr Sem Grifit, koju tumači Sofija Buš, poznata i po roli Erin Lindzi koju je igrala u prve četiri sezone “Čikaške policije”. Sem je nadareni kardiohirurg, ali i novi šef hirurgije. Tu ulogu preuzela je nakon što je njen doatadašnji nadređeni pao u komu. Naša junakinja poslije nekoliko mjeseci dobija neočekivan zadatak…

 

Nekadašnja šefica narko-kartela Karmen u filmu “Crna udovica” krije se u Kanadi dvije godine. Kada se slučajno nađe usred oružane pljačke, kanadske vlasti je izruče Holandiji. Karmen će sada konačno morati da raskrsti sa prošlošću da bi spasila porodicu. TV CINEMAX 2, četvrtak, 8. septembar u 23.50 časova.

Nekadašnja šefica narko-kartela Karmen krije se u Kanadi i tamo vodi anonimni život. Praveći se da je mrtva, ona se nada da njena djeca mogu da vode normalan život u Amsterdamu. Karmen ne pravi probleme, sve do večeri kada napadnu njenu koleginicu i ona nema izbora nego da priskoči u pomoć. U samoodbrani, ona ubije napadača, nakon čega je uhapse i izruče Holandiji. Dok su njena djeca u šoku zbog činjenice da im je majka živa, postoje i drugi ljudi koji imaju nezavršena posla sa Karmen. Svi su uvučeni u opasnu igru u kojoj se problemi množe nevjerovatnom brzinom. Karmen će sada konačno morati da raskrsti sa prošlošću da bi spasila porodicu.

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!