Birajte m:tel IPTV i gledajte dobre filmove

Televizijski kanal TV 1000 nam je priredio film “Hladna planina”, ostvarenje koje je odnijelo pregršt priznanja za najbolju režiju i glumu. Riječ je o ekranizaciji romana Čarlsa Frejzera o dvoje zaljubljenih koje rastavlja građanski rat. Subota, 24. decembar u 23.40 časova.

Jul, 1864. Američki građanski rat približava se raspletu i sve je izvjesnije da će Jug doživjeti poraz. Među malodušnim vojnicima Konfederacije je i Inmen (Džud Lou) koji počinje planirati bijeg s ratne linije u Virdžiniji na kojoj je sve više mrtvih. No, Inmen ne bježi samo od smrti nego se želi vratiti voljenoj Adi (Nikol Kidman) koja ga čeka na svom opustošenom imanju u Sjevernoj Karolini… Zaplet filma mnoge je podsjetio na klasik Prohujalo s vihorom.

Nedjelja, 25. decembar 2022. godine, 15.00 časova, idealno vrijeme za porodično gledanje filma “Kupili smo zoološki vrt”, na Pink Movies.

Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju, smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oskar Meril Strip postaje roker u najnovijem filmskom ostvarenju režisera Džonatana Dimea (dobitnik Oskara za film „Kad jaganjci utihnu“). Film “Rok kraljica”, na programu je u ponedjeljak, 26.12.2022. godine u 14.55 časova na TV AXN.

U filmu ispunjenom muzikom i nastupima uživo, Meril Strip glumi Riki – gitaristkinju, heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi, ali koja se sada vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose u vlastitoj porodici. Legendarna pjevačica nastoji ispraviti greške iz prošlosti…

Kada Džun, djevojka iz malog grada, upozna tajanstvenog stranca, misli da je našla čovjeka svojih snova. Ubrzo će otkriti da je on odbjegli superšpijun koji je odvodi u uzbudljivu jurnjavu mačke i miša koja se proteže preko cijelog svijeta. U filmu “Nevine laži” na TV Cinemax, u srijedu, 28.12. u 23.20 časova.

Džun Hejvens (Kameron Dijaz) se raspriča sa svojim šarmantnim saputnikom na letu iz Kanzasa, ali ne shvata da će se uskoro naći usred međunarodne avanture. Njen saputnik Roj Miler (Tom Kruz), na tajnom je zadatku. Nevoljno postavši njegov partner, Džun u Bostonu izbjegava metke, skače preko krovova u Austriji i bježi od bikova u Španiji, dok ona i Roj uče da je povjerenje najvažnija vještina preživljavanja.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.