Birajte m:tel IPTV, biće vam toplije!

Spremni ste za filmski vikend? Birajte m:tel IPTV, jer uz naše preporuke filmskih naslova biće vam toplije!

Predlažemo strastvenu ljubavnu priču i triler koji će vas potpuno zaokupiti, film “Mala bubnjarica”, na TV AMC u petak, 17. decembra, u 22:00 časova

Uzbudljivi triler događa se krajem sedamdesetih godina prošlog vijeka i pratimo Čarli, mladu, vatrenu, ali neostvarenu britansku glumicu punu ideala. Na odmoru u Grčkoj ona upoznaje tajanstvenog Bekera  i on njenu odlučnost stavlja na provjeru. Brzo postane jasno da je lažno prikazao svoje namjere i uvlači je u zamršene planove vrhunskog špijuna. Čarli se upušta u zahtjevnu ulogu dvostruke agentice u “životnoj predstavi”. Međutim, iako je prirodno nadarena za taj zadatak, neizbježno bude uvučena u opasni svijet dvoličnosti i kompromitovane ljudskosti.

Subota, 18. decembar, 21:00 čas, idealan termin za dobru komediju, ovaj put “ Nedovršeni posao”, na TV 1000

Vrijedni mali biznismen  i njegova dva saradnika otputuju u Evropu kako bi sklopili najvažniji posao svog života. Ali, rutinski poslovni put skrene s kolosijeka na sve moguće i nemoguće načine, uključujući neplanirane posjete masovnom okupljanju seksualnih fetišista i globalnom ekonomskom samitu… Uživajte!

 

Za ljubitelje tinejdžerskih serija, na kanal FOX LIFE 23. decembra stiže prava TV poslastica. Francuska saga “Tamo gdje sve počinje”, čiju prvu sezonu premijerno pratimo radnim danima od 15.15 časova, vodi nas u jednu od najprestižnijih kulinarskih škola “August Armand”.

Izvanrednost, preciznost i disciplina mantre su nadaleko čuvenog francuskog instituta, koju vodi talentovana i profesionalna ekipa kulinarskih majstora. Romantične veze, burna rivalstva, izdaje i opasne tajne predstavljaju svakodnevicu u ovoj ustanovi, izolovanoj od ostatka svijeta. Međutim, za učenike krajni cilj je jasan – postati budući glavni kuvar francuske kuhinje, nagrađen Mišlenovom zvijezdom. I ništa ih neće spriječiti u njegovom ostvarivanju.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.