Birajte hladovinu i dobre filmove na m:tel IPTV

Petak, 1. jul 2022. godine u 23.30 časova na TV PRVA, odličan večernji termin za početak filmske sedmice na m:tel IPTV uz komediju “Ćale moje bivše”.

Pola godine nakon čudne večere na kojoj se upoznao sa zahtjevnim ocem svoje djevojke Džini, Martin, talentovani ali švorc muzičar na bendžu, začuđen je kad na svojim vratima ugleda gospodina Gala koji traži svoju kćerku. Još uvijek povrijeđen nakon raskida sa Džini, usamljen i neobaviješten, Martin nema drugog izbora osim da krene na put i započne nevjerovatnu potragu sa svojim bivšim tastom, u cjelonoćnoj avanturi po cijelom zapadnom Holivudu. Do kraja večeri, oni će naučiti kako da ostave prošlost za sobom, nastave dalje i što je najvažnije, da žive život otvorenih očiju. Ali gdje bi Džini uopšte mogla da bude?

Već narednog dana, u subotu, 2. jula pripremite se za napetu akcionu dramu, film “Panično bjekstvo”, na TV Pink Thriller u 18.00 časova.

Džoj sakriva pištolj u podrum kuće u kojoj živi. Njegov sin Niki (Aleks Nojberger) i njegov najbolji drug Oleg Jugorski (Kameron Brajt) vidjeli su ga kako sakriva pištolj. Dok Olegov očuh Anzor Jugorski maltretira njegovu majku Milu, dječak odlučuje da ukrade pištolj iz podruma. Čitavu noć Džoj, ruski i italijanski kriminalni klan pokušavaju da uhvate dječaka i otkriju ko mu je naredio da ubije svog očuha.

Druga sezona serije „Klan“ prati dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša, glavni junaci prve sezone. Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljanju novog poslovnog modela – otimanju bogataša, kao novi izvor zarade za Klan, ali i za njihove nadređene iz redova Komandosa i DB-a, kao i za Bubona, čovjeka koji ih je i otkrio. Premijerno od 02. jula, vikendom u 21.00 časova na Superstar TV.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi poslovni model u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi saučesnici iz policije, zdravstva, politike i drugi, namjerni i slučajni jataci, kao i članovi njihovih porodica.

U filmu “ Dan zastave”, Šon Pen režira i glumi zajedno sa kćerkom Dilan Pen u ovom intimnom porodičnom portretu mlade žene koja se bori da pomiri sjećanja na svog voljenog oca sa činjenicom da je bio najozloglašeniji falsifikator u istoriji SAD. TV CINEMAX, utorak, 5. jula u 20.00 časova.

Otac Dženifer Vogel, Džon, bio je veći od života. Kao dijete, Dženifer se divila njegovoj opčinjujućoj energiji i sposobnosti da od života napravi veliku avanturu. Toliko ju je naučio o ljubavi i radosti, ali je takođe bio najozloglašeniji falsifikator u istoriji SAD. Zasnovan na istinitoj priči i u režiji Šona Pena, u „Danu zastave“ glume Šon Pen i njegova kćerka Dilan Pen, u intimnom porodičnom portretu o mladoj ženi koja se bori da se uzdigne iznad olupina prošlosti dok se trudi da unese ravnotežu u vezu između kćerke i oca.


Godine 1962. feministkinja Barbara Novak izdaje bestseler koji se ne zalaže za ljubav. Uprkos njenom uspjehu, mnoge muškarce odbijaju njeni napredni stavovi, uključujući i pisca Kečer Bloka, koji odluči da je natjera da se zaljubi u njega. Fenomenalan scenario filma “Dole ljubav”, na TV CINEMAX 2 u srijedu, 6. jula u 17.15 časova.

Barbara Novak (Rene Zelveger) osvaja Njujork svojom novom knjigom “Dole ljubav”, feminističkim manifestom koji poručuje “ne” ljubavi i “da” karijeri, osnaživanju… i seksu. Dok Barbarino revolucionarno djelo obara sve rekorde čitanosti, ona postaje meta novinara Kečera “Keča” Bloka (Huan Makgregor), ženskaroša, muškarčine i gradskog mangupa, koji je riješio da je osvoji. Kečov najbolji prijatelj i šef, neurotični Piter Makmanus (Dejvid Hajd Pirs), pokušava da obuzda svog najboljeg pisca i uz to bezuspješno juri predmet svoje naklonosti. Viki Hiler, Barbarina brilijantna i borbena urednica Viki igra opako u svijetu muškaraca, baš kao i njena štićenica Barbara…

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!