Birajte filmove na m:tel IPTV – nećete pogriješiti!

Birajte filmove na m:tel IPTV i budite sigurni – nećete pogriješiti! Evo koje smo filmske naslove izdvojili ovaj put:

Ako ste se uželjeli dobre komedije, garnirane akcijom i trilerom, budite uz male ekrane u nedjelju, 17. oktobra, u 19.45 časova uz TV 1000. Tom Kruz i Kameron Dijaz udružuju snage u zabavnoj akcionoj komediji “Noć i dan”

Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem  odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi patent, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog autora. U isto vrijeme, njena je sestra očekuje na svom vjenčanju kako bi zamijenila njihovog pokojnog oca i otpratila je do oltara.

Nedjelja, 17. oktobar, u 22.00 časa. Spremate se za narednu radnu sedmicu? Onda preporučujemo interesantan naslov “Pogrešna mama”, na TV kanalu HBO 2

Nakon što dobije unapređenje i veću odgovornost na poslu, Melani zapošljava Fibi kao ličnu asistentkinju. Pametna i lukava, Fibi ima prikrivene motive i zlobni plan osvete koji uključuje Melaninu majku…

Dramsko ostvarenje “Podivljalo more” je zasnovan na istinitoj priči. Srijeda, 20.oktobar, u 23.25 časova na PRVA TV

Pratimo priču o Tami Oldham i njenom vjereniku Ričardu Šarpu, koji su se zaputili na putovanje preko okeana, ne sluteći da će ih zadesiti najveći uragan u istoriji. Nakon oluje, Tami se budi i pronalazi njihov uništeni brod i teško povrijeđenog Ričarda. Bez ikakve navigacije i drugih pomagala, Tami će morati da skupi snagu i vrati ih na sigurno.

 Nakon završetka srednje škole u Njemačkoj, mlada djevojka saznaje da ima rak. Ona odlučuje da uživa u preostalom vremenu, umjesto da ga provede u bolnici, i upušta se u avanturu sa neočekivanim saputnikom. Ovo je u najkraćem scenario fantastičnog filma “Ostaću ovdje”, koji je na programu u četvrtak, 21. oktobra, u 20.00 časova na TV HBO

Film zasnovan na istinitoj priči. Šesnaestogodišnja Štefi je tek završila srednju školu i raduje se putovanju sa razredom u Pariz, gdje je obećala romantičnu noć svom momku Fabijanu. Njen životni plan da se zaposli u policiji je već pokrenut, što znači da je njen odrasli život spreman da počne. Na rutinskom sistematskom pregledu, Štefi i njeni roditelji se suočavaju sa zastrašujućom dijagnozom. Oni saznaju da Štefi ima neizlječiv oblik kancera i manje od godinu dana života. Dok njena majka Eva uzaludno pokušava da zaštiti Štefi od svega, uključujući i put u Pariz, a njen otac Frenk, protestantski sveštenik, preispituje sve u šta vjeruje, Štefi odlučuje da odbaci svoju tragičnu sudbinu i bježi sa harizmatičnim motociklistom akrobatom koji joj obeća da će je odvesti u Pariz.

         

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.