Bindžujte epizode druge sezone serije „12 reči“

Priču o advokatu na ivici zakona potražite u m:tel IPTV videoteci

Iskoristite svoje slobodno vrijeme i iznajmite sve epizode druge sezone serije “12 reči” koja je od danas dostupna m:tel IPTV korisnicima i uživajte u 12 epizoda priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima.

Mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obilježili prvu sezonu. Slučaj Čečerina koji je bio njegov prvi veliki slučaj je zatvoren svjedočenjem zaštićenog svjedoka Vlahovića. Milošev plan da stvara porodicu i živi običan život se mijenja kad postane talac Žarka Čečerine, koji je pobjegao iz zatvora. Milošev sudar sa tužilaštvom okreće ga advokatskoj sivoj zoni i poziciji protiv establišmenta; on više nije buntovnik bez razloga, nezreli klinac, već advokat na ivici zakona.

Ovu popularnu seriju možete pogledati aktiviranjem videoteke po cijeni od 7,00 KM, a koja će vam biti na raspolaganju 20 dana od dana aktivacije. Videoteku možete da aktivirate putem opcije „IPTV shop“ u okviru glavnog menija vašeg IPTV-ja, putem portal ili aplikacije „Moj m:tel“ ili u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Uživajte u bindžovanju serije koja vas neće ostaviti ravnodušnim!