Besprijekorno vizuelno iskustvo – Xiaomi Redmi Note 12

Redmi Note 12 predstavlja savršen spoj elegancije i funkcionalnosti.

Sa svojim vrhunskim dizajnom i impresivnim specifikacijama, ovaj telefon je idealan za one koji traže uređaj koji će zadovoljiti sve njihove potrebe uz estetski užitak. Uz Redmi Note 12 dobijate više od običnog telefona – dobijate uređaj koji je dizajniran da impresionira izgledom i mogućnostima.

Redmi Note 12 se ističe savršenim dizajnom. Sa težinom od samo 188 grama, ovaj telefon je lagan i prijatan za držanje. Veliki 6,67-inčni AMOLED ekran sa rezolucijom od 1080 x 2400 piksela pruža kristalno čistu sliku i živopisne boje, što ga čini idealnim za gledanje video sadržaja, igranje igara i pregledanje fotografija. AMOLED tehnologija doprinosi superiornom vizuelnom iskustvu.

Izvor fotografije: www.mi-srbija.rs

Opremljen sa 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, Redmi Note 12 pruža dovoljno prostora za sve vaše aplikacije, fotografije i video zapise. Za one kojima treba dodatni prostor, tu je podrška za micro SDXC kartice. Ovaj telefon radi na Android 12 operativnom sistemu, koji nudi glatko i efikasno korisničko iskustvo.

Redmi Note 12 dolazi sa impresivnim sistemom kamera. Glavna kamera sa četiri sočiva (48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP) omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija u različitim uslovima osvjetljenja. Sekundarna kamera od 13 MP je savršena za selfije i video pozive, jer pruža oštre i jasne slike.

Sa baterijom kapaciteta 5000 mAh, Redmi Note 12 obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem.

Više informacija o kupovini ovog sjajnog uređaja po sniženoj cijeni potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.