Besprijekorna slika i zvuk – Tesla televizori

Tesla televizori poznati su po tome da se savršeno uklapaju u svaki enterijer, ali i u svaki kućni budžet, jer kupci po vrlo pristupačnim cijenama dobijaju vrhunske uređaje.

Radi se o vrlo kvalitetnim televizorima, atraktivnog dizajna, različitih dimenzija, koji mogu da ispune očekivanja najzahtjevnijih korisnika. Zbog toga su uvijek dio ponude kompanije m:tel.

M:tel ponudu trenutno čine modeli Tesla 32E325BH, 32T313BH, 40E320BF, 42Q310BF FHD, 43Q300BF FHD. Dakle, radi se o uređajima različitih dimenzija koji imaju mnogo toga zajedničkog.

Naime, sve ove Tesla televizore odlikuje odličan ugao gledanja, pažljiva izrada i savremen dizajn koji će oplemeniti svaki životni prostor.

Za vrhunski ugođaj prilikom gledanja omiljenih TV sadržaja, bez zamora očiju, pobrinuće se MPEG redukcija, koja automatski “čisti” prikaz na ekranu, čak i ako gledate sadržaje niže rezolucije.

Takođe, u zavisnosti od toga kakve emisije gledate, format gledanja možete da prilagodite svom ukusu, pa tako možete izabrati dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski ili lični. Možda to niste znali do sada, ali razlika u ugođaju zaista postoji, zato ih sve isprobajte.

Još jedna dobra stvar je što su Tesla televizori dokaz da korištenje najmodernijih tehnologija ne mora biti komplikovano. Podešavanja na ovim televizorima su jednostavna i lako razumljiva, tako da su dobar izbor za sve generacije.

U kombinaciji sa bogatom m:tel IPTV ponudom omogućiće vam da u udobnosti doma zaista uživate u raznovrsnim TV sadržajima.

Više informacija o televizorima iz m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.