Apple iPad olakšava posao i uljepšava svaki dan

Apple iPad 10.2” (9TH GEN), koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, mogao bi vam značajno olakšati radne dane, a slobodne trenutke učiniti zanimljivijim.

Radi se o izuzetno kvalitetnom uređaju, čiji 10,2-inčni ekran, rezolucije 2160x1620px, može biti vaš savršen radni alat koji se uklapa u bilo koji prostor, ali i prozor u beskrajni virtuelni svijet. Čitanje, gledanje filmova i serija i igranje igrica na ovako velikom ekranu pojačava imerzivno iskustvo, tako da je ovaj Apple iPad namijenjen ljudima svih generacija i svih interesovanja.

Kamera od 12 MP, koja je smještena na prednjoj strani, omogućava snimanje fotografija i videa vrhunskog kvaliteta, a zbog čistoće slike savršena je i za video pozive.

Izvor fotografije: Apple

I zadnja kamera od 8 MP snima fotografije i videe prirodnih boja, tako da vas ni ona neće razočarati.

Apple iPad 10.2” (9TH GEN) koristi A13 Bionic čip, u kombinaciji sa 64 GB memorije, koji bez imalo muke pokreće sve aplikacije i pruža fluidan rad u svim situacijama.

Uz cjelodnevno trajanje baterije, Apple iPad 10.2” (9TH GEN) biće vaš savršen saputnik tokom putovanja i savršena zabava na odmoru. Ako ste među onima koji sitne radne obaveze nose sa sobom i na odmor, ne brinite, ovaj uređaj možete ponijeti čak i na plažu i tamo obaviti radne zadatke, zauzeće manje prostora nego knjige i časopisi.

Više informacija o kupovini ovog modela, koji možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.