App takmičenje: Kako uštedjeti na vremenu pri izradi mobilnih aplikacija?

Budite sa nama na online predavanju

Da li znate da je vrijeme presudno u razvoju mobilnih aplikacija? Pored dobre ideje i kvalitetne aplikacije jednako je važno da se ona na tržištu pojavi na vrijeme. Saznajte na koje načine ćete još brže razviti svoju aplikaciju.

Online predavanje na ovu temu održaće nam Andrej Tomić, senior software developer i osnivač vlastitog startapa Atomic Solutions u Banjaluci. Andrej je stekao veliko iskustvo radeći na razvoju softvera u inostranim kompanijama i profesionalno se bavi izradom aplikacija za mobilne uređaje.

Na predavanju ćemo saznati koja se od gotovih rješenja mogu koristiti za efikasniji razvoj mobilnih aplikacija. Ušteda vremena je važna i samim programerima za dodatna testiranja, unapređenja i razvoj boljeg korisničkog interfejsa.

Upotreba gotovih rješenja može smanjiti troškove i ubrzati razvoj bez narušavanja ideje i funkcionalnosti same aplikacije. Na predavanju će biti riječi o korišćenju servera i baza podataka, autentifikaciji, analitici, user management-u i dobrim praksama pri programiranju.

Predavanje će se održati u četvrtak 2. novembra sa početkom u 18.30 časova a prisustvovati možete putem MS Teams platforme. Registrujte se putem online forme najkasnije do 2. novembra do 16.00 časova kako biste dobili link na kojem ćete pratiti predavanje.

Predavač Andrej Tomić pripada novoj generaciji programera koji imaju drugačiju viziju o tome kakav proizvod žele da stvore. Atomic Solutions je pokrenuo sa idejom kreiranja inovativnih aplikacija koje će se koristiti upravo na domaćem tržištu.

O m:tel App takmičenju saznajte više na adresi apptakmicenje.mtel.ba.