Aplikacija Microsoft Lists konačno dostupna svima

Microsoft Lists, aplikacija za upravljanje zadacima, sada je dostupna svim korisnicima, bez obzira na to da li su poslovni ili privatni.

Ova aplikacija, koja je prvobitno lansirana 2020. godine, bila je ograničena na poslovne i komercijalne korisnike, a kasnije je omogućena i potrošačima.

Microsoft Lists omogućava korisnicima da kreiraju, upravljaju i dijele liste sa zadacima i drugim informacijama na različitim uređajima. Aplikacija dolazi sa brojnim gotovim šablonima za različite vrste listi, kao što su praćenje troškova, recepti, ideje za poklone i mnoge druge.

Korisnici takođe mogu lako da dijele liste sa svojim kolegama, prijateljima ili članovima porodice kako bi više ljudi moglo da doprinese i uređuje listu. Možete dodavati automatska obavještenja i podsjetnike na svoje liste kako biste pratili i upravljali zadacima i rokovima.

Microsoft Lists nudi različite prikaze, uključujući osnovni prikaz u obliku mreže, prikaz kalendara i prilagodljive prikaze, slično kao popularne alatke Asana i Airtable. Takođe je moguće izvoziti liste u CSV datoteke, Excel datoteke ili SharePoint liste, radi lakšeg uvoza podataka u druge aplikacije i usluge.

Microsoft Lists trenutno možete koristiti preko veb pregleda na lists.microsoft.com i putem zvaničnih iOS i Android aplikacija. Za sada, Microsoft nije najavio planove za desktop verziju aplikacije ili datum izlaska iz faze pregleda.