“Anđeli i demoni” na Superstar TV

Na Superstar TV ste i ove sedmice mogli vidjeti više kvalitetnih filmova, a mi vam preporučujemo i ostvarenje “Anđeli i demoni”, koje možete gledati u nedjelju (18. jun) u 00.40.

Film “Anđeli i demoni” je napeti triler koji će vas držati prikovane uz ekran. Baziran na bestseler romanu Dana Brauna, ovaj film pruža uzbudljivu mješavinu misterije, tajni i akcije.

Priča prati profesora Roberta Lengdona, stručnjaka za simboliku, koga smo upoznali u prethodnom hitu DaVinčijev kod. Lengdon se suočava sa nevjerovatnim zadatkom – spriječiti planirani napad na Vatikan. Kroz zaplet pun okultnih simbola, tajnih društava i trke sa vremenom, Lengdon mora da dešifruje tragove, otkrije tajne i riješi misteriju koja bi mogla promijeniti tok istorije.

Rediteljsku palicu ovog trilera preuzeo je Ron Howard, poznat po svom majstorskom pristupu stvaranju napetih filmova poput “Da Vinčijev kod” i “Blistavi um”. Glavnu ulogu profesora Roberta Lengdona tumači Tom Hanks, a pored njega film, takođe, uključuje izvanrednu glumačku ekipu koju čine i Ewan McGregor, Stellan Skarsgard i Ayelet Zurer

Film je prepun napetih trenutaka, iznenađujućih preokreta i intrigantnih likova. Sa vrhunskom produkcijom, tajanstvenom atmosferom i inteligentnom radnjom, ostvarenje “Anđeli i demoni” je pravi izbor za ljubitelje trilera i misterija.