Amazfit T-Rex 2 – podrška u svim situacijama

Predstavljamo vam izdržljiv i funkcionalan sat AMAZFIT – T-Rex 2. Ovaj sat se ističe robusnim dizajnom i impresivnim funkcijama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Sa visinom od 47.1 mm, širinom od takođe 47.1 mm i debljinom od 13.65 mm, T-Rex 2 je kompaktan i udoban za nošenje.

Opremljen je veličanstvenim 1.39-inčnim Super AMOLED ekranom koji omogućava jasnu i živopisnu sliku. Ekran podržava Slide i Touch funkcionalnosti za jednostavno i intuitivno upravljanje.

Izvor fotografije: Amazfit Global

T-Rex 2 je opremljen Bluetooth verzijom 5.1 i GPS-om, što omogućava brzo povezivanje i precizno praćenje lokacije. Uz to, posjeduje i pulsmetar za praćenje vašeg srčanog ritma u realnom vremenu.

Ekran ima rezoluciju od 450 x 450 piksela, što osigurava oštru i detaljnu sliku. Sa samo 66 grama, T-Rex 2 je lagani sat koji neće otežati vašu svakodnevnu rutinu.

Ovaj sat, koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, kombinuje izdržljivost, funkcionalnost i stil u jedinstvenom paketu, čineći ga savršenim izborom za sve ljubitelje sportskih satova i aktivnog načina života. Bez obzira da li se upućujete na trčanje, planinarenje ili jednostavno želite pratiti svoje aktivnosti tokom dana, T-Rex 2 će biti vaš pouzdan partner na putu ka postizanju vaših ciljeva.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.