Amazfit GTS 4 – savršen spoj moćnih karakteristika i modernog dizajna

Amazfit GTS 4 predstavlja vrhunski pametni sat koji kombinuje elegantan dizajn sa naprednim funkcijama, čineći ga savršenim saputnikom za vaš aktivan životni stil.

Sa 36.5 mm visine, 42.7 mm širine i debljinom od svega 9.9 mm, ovaj sat je izuzetno tanak, savršen za nošenje tokom cijelog dana.

Amazfit GTS 4 pokreće sopstveni operativni sistem, Amazfit OS, prilagođen za brz i intuitivan rad. Sa jasnim i oštrim ekranom od 1.75 inča, rezolucije 390 x 450 piksela, korisnici će uživati u vrhunskom vizuelnom iskustvu, bilo da pregledaju obavještenja, prate svoj napredak u vežbanju ili jednostavno provjeravaju vrijeme.

Izvor fotografije: Amazfit

Sa do 4GB interne memorije, Amazfit GTS 4 omogućava korisnicima da čuvaju omiljenu muziku direktno na satu, pružajući im neograničenu slobodu tokom treninga ili šetnji. Baterija kapaciteta 300 mAh obezbjeđuje dugotrajno korišćenje.

Opremljen je pulsmetrom koji kontinuirano prati vaš srčani ritam, pružajući precizne informacije o vašem zdravstvenom stanju. Sa težinom od samo 27 g, sat je lagan na ruci, što doprinosi udobnosti tokom nošenja.

Ovaj pametni sat koji spaja stil, funkcionalnost i visokotehnološke karakteristike. Bez obzira da li ste sportski entuzijasta, avanturista ili poslovna osoba koja želi pratiti svoje svakodnevne aktivnosti, Amazfit GTS 4 pruža sve što vam je potrebno kako biste ostali povezani i informisani tokom cijelog dana.

Ovaj sjajni uređaj možete pronaći u m:tel ponudi gdje možete odabrati kupovinu na rate uz odgovarajući tarifni model.