Amazfit GTS 4 će vam olakšati svakodnevicu

Pametni satovi olakšavaju život, zbog čega postaju neizostavni dijelovi outfit-a ljudi svih generacija. Jedan od vrhunskih modela je Amazfit GTS 4, koji posjeduje više od 150 sportskih načina rada, a koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Sa takvim jednim uređajem, koji je spoj sjajnih funkcija pametnog telefona i sata, svaki dan je bolje organizovan, a obaveze jednostavnije za savladavanje.

Amazfit GTS 4 je vrhunski pametni sat koji posjeduje 1,75-inčni AMOLED ekran, rezolucije 390 x 450 piksela, koji pruža vrhunsko vizuelno iskustvo. Baterija kapaciteta 300 mAh obezbjeđuje višednevno korištenje, što je veliko olakšanje, pogotovo onim danima kada vam je “gust” raspored i kada morate biti dugo na terenu.

Uz brojne sportske modove i mogućnost instaliranja dodatnih aplikacija gotovo da nema aktivnosti čije efekte ne možete pratiti ovih uređajem. Pošto je zdravlje svima na prvom mjestu, jedna od najvećih prednosti svih pametnih satova, pa i modela Amazfit GTS 4 je to što omogućava precizno praćenje brojnih zdravstvenih parametara, poput otkrucaja srca, kvaliteta sna, nivoa stresa…

Izvor fotografije: Amazfit

Takođe, omogućava praćenje rezultata vježbanja, tako da ćete zahvaljujući ovom satu u svakom trenutku znati koliko napredujete i koji je vaš sljedeći korak ka cilju. Dakle, nema gubljenja vremena i tapkanja u mjestu.

Amazfit GTS 4 će vas na bezbjedan način dovesti do željenog izgleda, potrebno je samo da budete istrajni. Naravno, život nije samo trka s vremenom i borba sa obavezama. Za zdrav duh potrebno je napraviti pauzu, a to je najbolje uz kvalitetnu muziku. Ovaj sat posjeduje 4 GB memorije i omogućava vam da čuvate omiljene numere direktno na satu i da ih slušate kada poželite.

Pametni sat Amazfit GTS 4 u m:telu možete platiti na rate, bez kamate, a više o tome možete saznati na www.mtel.ba.