Alcatel GO FLIP 4: Lako kao što mislite, pametnije nego što se mislili

Alcatel GO FLIP 4 ima poznati flip dizajn sa ekranima u dvije boje. Vanjski ekran od 1,44” daje vam pregled ko vas zove i diskretno vas upozorava na nove notifikacije bez otvaranja telefona.

Čitajte poruke s lakoćom na internom ekranu od 2,8” koji se može personalizovati velikim tekstom i povećanom svjetlinom.

Velike tipke, jednostavno sučelje, kompatibilnost sa slušalicama i druge opcije pristupačnosti omogućuju svakom korisniku da ostane povezan. Držite ono što je važno na dohvat ruke s namjenskim tipkama prečaca do omiljenih kontakata i poruka.

Alcatel GO FLIP ™ 4 je telefon na preklop sa svim poznatim opcijama koje volite i bez ikakvih problema. KaiOS 3.0 omogućuje vam da se lako krećete po popularnim aplikacijama. Osim toga, alati poput Kalendara i e-maila održavaju vas produktivnim u pokretu.

Uživajte u čistim pozivima uz pojačani zvuk iz zvučnika ili opustite ruke uz žičane ili Bluetooth slušalice za dodatnu privatnost.

Dugotrajna baterija pruža više od 18 dana u stanju čekanja i više od 12 sati razgovora. Četverojezgreni procesor pruža glatko iskustvo prilikom igranja igara ili korištenja aplikacija.