Alcatel 3L (2021) – sinonim za sjajne vizuelne elemente

Novi Alcatel 3L (2021), telefon koji je kompanija predstavila početkom godine, je istinski sinonim za sjajne vizuelne elemente.

Kao dio Alcatel 3 serije, ovaj telefon se fokusira na pružanje spektakularnih vizuelnih i iskustava sa kamerama. Novi pristupačni telefon dolazi sa trostrukom zadnjom kamerom zasnovanoj na AI tehnologiji koja korisnicima u svim prilikamapruža dodatno samopouzdanje za kreiranje snimaka profesionalnog kvaliteta.

Njegova glavna kamera, za fotografije visoke rezolucije, ima 48MP, a tu je i makro objektiv od 2MP, za detalje izbliza, i kamera za dubinu od 2MP, za umjetničke bokeh efekte.

Pored zadnjih kamera, HDR prednji objektiv od 8MP i funkcija praćenja lica takođe proizvode živopisne portrete sa poboljšanim detaljima. Moćni AI algoritmi omogućavaju da telefon prepozna 22 različite scene, automatski prilagođavajući postavke slike kako bi nastale optimalne fotografije u realnom vremenu.

Njegov 6.52-inčni 20:9 HD+ ekran te dvostruko zaobljene ivice od 2.5D stakla donose četiri različita režima gledanja – za veću udobnost očiju, režim čitanja, tamni i režim sunčeve svjetlosti.

Opremljen moćnim osmojezgrenim procesorom i 4 GB RAM-a, na probranim tržištima, Alcatel 3L pruža vrhunsko HD streaming i igračko iskustvo. Kako bi pomogao korisnicima da ostanu organizovani, telefon ima pametni album i namjensko dugme za Google Asistent-a.

Naime, njegov pametni album klasifikuje fotografije korisnika u različite kategorije, dok pomenuto dugme pruža korisnicima jednostavno iskustvo da svoje zadatke obave jednim pritiskom i glasovnom komandom. 

Ovaj telefon je od marta dostupan u crnoj i nakit plavoj boji na odabranim tržištima širom svijeta.