Alcatel 1T 10 – savršen tablet za dječju zabavu i učenje

Tablet Alcatel 1T 10, izdržljiv i lagan, odličan je izbor za sve generacije, a naročito za djecu.

Sa baterijom od 4.000 mAh, sa samo jednim punjenjem omogućava osmočasovno praćenje omiljenih sadržaja, čitanje, učenje ili igranje igara.

S obzirom na to da nijedan roditelj ne želi da mu dijete trećinu dana provede pred ekranom, pomoću kontrolne table na tabletu moguće je određivanje vremena korištenja.

Takođe, Alcatel 1T 10 posjeduje i podsjetnik koji upozorava korisnike da odmaraju oči i koriste tablet u položaju koji ne utiče loše na vid. Prioritet je, naravno, bezbjednost djece, tako da roditelji imaju mogućnost da izaberu aplikacije kojima će njihovi mališani imati pristup.

Kao što smo pomenuli, u pitanju je jako lagan uređaj, težak samo 415 g. Dolazi sa 32 GB interne memorije, uz mogućnost proširenja do 64 GB. Posjeduje ekran od 10,1 inča, na kojem je smještena kamera od 2 MP, koliko je snažna i zadnja. Za povezivanje tu je standardna WiFi veza, te miniUSB ulaz.

Sa kućištem od plastike sa metalnim ivicama, Alcatel 1T 10 je jednostavnog, ali privlačnog dizajna. Zadnja strana tableta  je, takođe, od plastike, ali je presvučena gumom, što umanjuje mogućnost da isklizne iz ruke.

Iskoristite sve pogodnosti ovog uređaja koji po povoljnoj cijeni možete da kupite u m:tel prodajnim mjestima.