Alcatel 1S (2021) – telefon za multimedijalnu magiju

Kreiran sa naglaskom na pružanje savršenog vizuelnog iskustva, Alcatel 1S (2021) je telefon za multimedijalnu magiju.

Na zadnjoj strani ima tri moćne kamere, uključujući glavnu kameru sa 13MP sa AI podrškom, objektiv dubine 2MP i makro sočivo od 2MP.

Makro sočivo pomaže korisnicima da bez skupe opreme naprave delikatne fotografije izbliza, dok glavna kamera od 13MP radi sa PDAF sistemom brzog fokusa, omogućavajući korisnicima da snime glatke fotografije i portrete visoke rezolucije. Pored zadnjih kamera, prednji objektiv sa omogućenim HDR-om stvara savršene fotografije bez sjenki ili jakog svjetla.

Alcatel 1S karakteriše 6,52-inčni 20:9 HD+ veliki ekran sa 88,5% odnosa ekrana i kućišta. Da bi se postiglo besprijekorno korisničko iskustvo, radno područje ekrana se može podesiti na određenu veličinu.

Alcatel 1S (2021) - telefon za multimedijalnu magiju

Smartfon takođe podržava različite potrebe i stilove života; režim podijeljenog ekrana omogućava korisnicima da istovremeno uživaju u strimovanju, slanju e-pošte, razmjeni poruka i ćaskanju. Sa AI algoritmima, kamera automatski prilagođava svoja podešavanja prilikom fotografisanja, predlaže filtere u realnom vremenu i opremljena je funkcijom praćenja lica koja pomaže korisnicima da uhvate savršeni portret.

Telefon koji je predstavljen početkom godine, radi na energetski efikasnom osmojezgrenom procesoru, bateriji velikog kapaciteta od 4.000mAh i Smart Manager-u koji poboljšava performanse i efikasnost uređaja tokom cjelodnevnih optimizacija.

Od februara je na određenim tržištima dostupan u elegantnoj crnoj i suton plavoj boji.