Alcatel 1S (2021) – telefon koji će pratiti ritam mladosti

Kreiran sa naglaskom na pružanje savršenog vizuelnog iskustva, Alcatel 1S (2021) je telefon za multimedijalnu magiju, pa samim tim uglavnom izbor mlađih korisnika.

U prilog tome govori niz njegovih karakteristika, odnosno specifikacija.

Krenimo od velikog 6,52-inčni 20:9 HD+ displeja, sa 88,5% odnosa ekrana i kućišta. Za postizanje besprijekornog korisničkog iskustva, radno područje ekrana se može podesiti na određenu veličinu.

Na taj način podržava različite potrebe i stilove života; režim podijeljenog ekrana omogućava korisnicima da istovremeno uživaju u strimovanju, slanju e-pošte, razmjeni poruka i ćaskanju.

I njegove moćne kamere su svakako nešto što će biti zanimljivo mlađim korisnicima, koji uglavnom žele da zabilježe svaki zanimljiv ili važan detalj. Glavna kamera od 13 MP ima AI podršku, a tu su i objektiv dubine 2 MP te makro sočivo od 2 MP.

Pomenuti AI algoritmi omogućavaju da kamera automatski prilagođava svoja podešavanja prilikom fotografisanja, predlaže filtere u realnom vremenu i opremljena je funkcijom praćenja lica koja pomaže korisnicima da naprave savršeni portret.

Uz to, prednji objektiv sa omogućenim HDR-om stvara savršene fotografije bez sjenki ili jakog svjetla.

Ne smijemo zanemariti ni njegovu bateriju velikog kapaciteta od 4.000 mAh, kao ni Smart Manager koji poboljšava performanse i efikasnost uređaja tokom cjelodnevnih optimizacija.

Ovaj telefon, koji je predstavljen početkom godine, od februara je na određenim tržištima dostupan u elegantnoj crnoj i suton plavoj boji, a pronaći ga možete i u ponudi m:tel kompanije.