Alcatel 1S 2021 donosi savršeno vizuelno iskustvo

Model Alcatel 1S (2021) smatra se telefonom za multimedijalnu magiju, sa naglaskom na pružanje savršenog vizuelnog iskustva. 

Ono što se ističe kod ovog modela jeste da dobar telefon ne mora nužno da bude skup.

Za početak tu je baterija od 4.000 mAh koja obećava dugotrajan rad, a tu je i energetski efikasan osmojezgreni procesor koji pokreće telefon. U pitanju je Mediatek Helio P22 MT6762D, koji dolazi sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, koja se može proširiti uz pomoć dodatne microSD kartice.

Dijagonala ekrana je 6,52 inča, sa 88,5% odnosa ekrana i kućišta, a da bi se postiglo besprijekorno korisničko iskustvo radno područje ekrana se može podesiti na određenu veličinu.

Telefon ima tri moćne kamere na prednjoj strani. Tu je glavna kamera od 13 MP sa AI podrškom, objektiv dubine 2 MP i makro sočivo od 2 MP. Makro sočivo pomaže korisnicima da bez skupe opreme naprave delikatne fotografije izbliza, dok glavna kamera od 13MP radi sa PDAF sistemom brzog fokusa, omogućavajući korisnicima da snime glatke fotografije i portrete visoke rezolucije. Pored zadnjih kamera, prednji objektiv sa omogućenim HDR-om stvara savršene fotografije bez sjenki ili jakog svjetla.

Sa AI algoritmima, kamera automatski prilagođava svoja podešavanja prilikom fotografisanja, predlaže filtere u realnom vremenu i opremljena je funkcijom praćenja lica koja pomaže korisnicima da uhvate savršeni portret.

Alcatel 1S 2021 podržava Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 2G, 3G i 4G. Uz Dual SIM tu su i otključavanje uz pomoć otiska prsta, kompas i FM radio. Njegova prednja strana je od stakla, dok su poleđina i okvir od plastike.

Ovaj model je dostupan u m:tel top ponudi, a možete birati između plave i crne boje.