Akcija, drama, triler – pogledajte m:tel IPTV preporuke

Subota, 24. avgust, u 22 časa, pravo vrijeme za odličnu kriminalističku dramu, film „Predsjednička igra“, na TV Pink Premium.

Izvor fotografija: Pink Premium

Sa mislima na Pulicerovu nagradu i u nadi da će srušiti samog predsjednika SAD, politička novinarka Rejčel Armstrong objavljuje priču o prikupljenim dokazima tajnog CIA-inog agenta i predsjedničkom ignorisanju prije njegovog naređenja da se vazdušnim putem napadne Venecuela. Rejčel imenuje tajnu agenticu, Eriku Van Doren, ženu čija mlađa kćerka ide u isti razred s Rejčelinim sinom. Vlada na priču brzo reaguje i pokušava da prisili Rejčel da otkrije svoj izvor informacija. Ona to odbija, pa završi u pritvoru i nikako ne želi da promijeni svoje mišljenje…

Ana je najvještiji plaćeni ubica na svijetu – kao dijete ju je spasio legendarni Mudi i polako učio „porodičnom poslu“. Pogledajmo akcioni film „Plaćenica“ na B92 u nedjelju, 25. avgusta, u 21 čas.

Izvor fotografija: B92

Kada čovjeka, koji joj je bio poput oca i koji ju je naučio svemu što treba znati o povjerenju i preživljavanju, brutalno ubiju, Ana se zavjetuje na osvetu. Uloge: Majkl Kiton, Megi Kju, Semjuel L. Džekson

Triler, drama, akcija – sve to gledajte u filmu „Odmazda“ na kanalu FilmBox Premium u ponedjeljak, 26. avgusta, u udarnom terminu u 20.00 časova.

Izvor fotografija: FilmBox Premium

Tokom pljačke banke jedan čovjek je poginuo. Džejkob, direktor banke, udružuje se sa bivšim policajcem kako bi uhvatili krivca. Ali, lopov je već korak ispred njih. Uskoro, oni će se naći u sukobu gdje će morati da se bore za živu glavu.

TV kanal Epic Drama premijerno prikazuje novu kriminalističku seriju „Klub ubistava u Marlou”, koja će biti premijerno prikazana u utorak, 27. avgusta, u 21 čas.

Izvor fotografije: Epic Drama

U serijii pratimo penzionisanu arheološkinju Džudit Pots koju igra Samanta Bond. Džudit živi sama u mirnom gradiću Marlou. Tokom jednog od njenih večernjih plivanja u rijeci, čuje pucanj koji dolazi od njenih komšija i započinje sopstvenu istragu.

Kada lokalna policija ne pokaže spremnost da joj povjeruje, Džudit sklapa neočekivano prijateljstvo sa Suzi (Džo Martin), lokalnom žiteljkom koja se bavi šetanjem pasa kojoj su djeca odrasla i odselila se, i Beks (Kara Horgan), vikarevom suprugom koja ima neispunjen život. One se udružuju i započinju sopstvenu istragu. Nakon otkrivanja ključnog dokaza, ove tri žene postaju civilni savjetnici i pomažu zvaničnoj policijskoj istrazi, koju predvodi nova detektivka Tanika Malik , koja je pod pritiskom da se dokaže svojim nadređenima. Kako tijela počinju da se gomilaju, ova nevjerovatna grupa istražiteljki mora da iskoristi sve svoje vještine da shvati sve prikupljene tragove, ispita osumnjičene i suoči se sa stvarnim opasnostima dok se trka sa vremenom kako bi zaustavila ubicu u daljim poduhvatima.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.