Akcija, avantura, komedija…svi žanrovi na m:tel IPTV-ju!

Robin Hud i njegova grupa hrabrih odmetnika pokreću pobunu protiv nesposobnog kralja, u spektakularnom akcionom i avanturističkom filmu „Robin Hud“, na Pink Premium, u subotu 28. januara u 15.50 časova.

Epski spektakl “Robin Hud” predstavlja petu zajedničku saradnju vizionarskog režisera Ridlija Skota i jednog od najboljih glumaca današnjice Rasela Kroua koja je započela još 2000. godine filmom “Gladijator” koji je osvojio čak 5 nagrada Oskar (uključujući onu za najbolji film), a sam film “Robin Hud” postao je jedan od najvećih kino hitova posljednjih desetak godina!

 Nedjelja, 29. januar 2023. godine u 12.50 časova, idealno vrijeme za porodičnu, dramsku priču, film “ Porodica za praznike”, na Televiziji Republike Srpske.

 Na vrhuncu karijere, istraživačka novinarka Hana Danbar se pita šta bi bilo da je ostala sa ljubavi svog života, Benom, prije 10 godina. Kada je Djed Mraz čuje “šta ako?”, kao božićnu želju, prebacuje Hanu u verziju njenog života gdje su ona i Ben osnovali porodicu. Hana – koja doslovno preko noći postaje majka – ulijeće u komične svakodnevne izazove života s Benom i njihovim kćerkama Ketlin i Holi…

“Film za upucavanje” je filmska parodija na niz poznatih romatičnih komedija. TV 1000, ponedjeljak, 30.januar 2023. godine u 23.10 časova.

Džulia Džons mlada je žena u potrazi za muškarcem iz snova s kojim bi se skrasila u braku. Svjesna da joj kilaža predstavlja veliki problem kod upoznavanja i ostavljanja prvog utiska, odluči po svaku cijenu da smršavi i upozna savršenog muškarca za sebe. Ubrzo susreće Granta Fonkerdodera, zgodnog i šarmantnog Engleza koji se zaljubi u nju. Oni ne gube vrijeme i odmah dogovore datum vjenčanja. U međuvremenu, na putu do oltara moraju se pozabaviti roditeljima koji svugdje “guraju nos”…,

Film „Povezi me“ osvojio je tri nagrade na festivalu u Kanu 2021, uključujući i nagradu za najbolji scenario. Fantastičan film na TV Cinemax 2 u četvrtak, 2. februara 2023. godine u 20.30 časova.

Dvije godine nakon neočekivane smrti svoje žene, Jusuke Kafuku (Hidetoši Nišijima), poznati pozorišni glumac i reditelj, dobija ponudu da režira „Ujka Vanju“ na pozorišnom festivalu u Hirošimi. Tamo upoznaje Misaki Vatari (Toko Miura), ćutljivu mladu ženu koju je festival angažovao da ga vozi u njegovom omiljenom crvenom saabu 900. Kako se premijera bliži, raste napetost među glumcima i ekipom, kao i između Jusukea i Koji Takacukija, zgodnog TV-glumca koji se poznavao s Jusukeovom pokojnom ženom. Primoran da se suoči s bolnim istinama iz prošlosti, Jusuke uz pomoć svog vozača počinje da se suočava sa strašnim misterijama koje je njegova žena ostavila za sobom.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.