Vrijeme za opuštanje uz bogate sadržaje m:tel IPTV-ja

I ovog vikenda, kao i naredne sedmice očekuje vas mnoštvo dobrih TV sadržaja koje možete pratiti putem m:tel IPTV kanala i videoteka.

Vikend može da počne već u petak 25. oktobra od 15.10 časova kada kanal Superstar TV  emituje film „Seks i grad 2“.

Izvor fotografije: Superstar

Keri, Šarlot i Miranda su sada u braku, ali su još uvijek raspoložene za zabavu i sunce. Kada ih Samanta odvede na put u Abu Dabi, sjećaju se kako su im izgledali životi prije nego što su odlučile da se skrase. Zabava, prijateljstvo i moda: Seks i grad 2 ima sve to i više…

U subotu 26. oktobra na AMC kanalu od 20.10 časova pogledajte film Marli i ja.

Izvor fotografije: AMC

Ovo je priča o paru koji kreće u avanturu braka, karijere, porodice i najgoreg psa na svijetu. Kako godine prolaze, Džon (Oven Vilson) i njegova žena Dženifer (Dženifer Aniston) razmišljaju o tome da dobiju bebu i presele se na selo. Njihov nemogući pas Marli je već narastao u zabavno, razuzdao i potpuno nepredvidljivo kuče od 50 kg – i u možda najvažnijeg člana porodice. Film „Marli i ja“ zasnovan je na autobiografskom bestseleru kolumniste Džona Grogana.

Za ljubitelje nešto starijih filmova, tu je film “Ponoćni kauboj” koji je na programu kanala Cinemax 2, u srijedu 30. oktobra u 00.20 časova.

Izvor fotografije: Cinemax

Surova realnost života na ulicama Njujorka uništila je snove o uspjehu mladog i naivnog Teksašanina u ovoj surovoj i beskompromisnoj drami iz 1969. godine.

Podsjećamo vas da u m:tel IPTV videoteci, koju aktivirate putem opcije “IPTV shop” u okviru glavnog menija vašeg IPTV-ja, možete da pogledate i sve epizode treće sezone serije Močvara u promo ponudi za samo 7 KM.

Izvor fotografije: IPTV

Nikola je napustio posao u policiji, a pored vožnje taksija, radi i kao zaštitnik elitnih prostitutki. Tokom jednog incidenta Nikola pretuče bankara koji je napao jednu od njegovih štićenica, a nakon što je bankar pronađen mrtav, Nikola postaje glavni osumnjičeni. Slučaj postaje veoma ličan za Nikolu, bivšeg inspektora, posebno što na slučaju rade njegove bivše kolege. Prateći policijske tragove, način funkcionisanja elitne prostitucije i krupnog kriminala, Nikola shvata da rješenje misterije leži u davnoj prošlosti.

I ne zaboravite, uz m:tel IPTV moderne funkcionalnosti TV sadržaje možete pogledati i nakon emitovanja korišćenjem opcije vraćanja sadržaja do 72 sata unazad.

Spremite kokice, okupite porodicu i prijatelje ispred TV-a i uživajte!