Zahvalnica m:tel-u za podršku u oblasti bezbjednosti saobraćaja

Međunarodna konferencija „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“ po 13. put održava se u Banjaluci, a u organizaciji Ministarstva saobraćaja i veza i Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

Ovu dvodnevnu konferenciju, koja se održava 24. i 25. oktobra 2024. godine u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci, otvorio je premijer RS Radovan Višković, a početak konferencije, kao i prethodnih godina, obilježen je obraćanjem visokih zvanica i dodjelom priznanja institucijama, zaslužnim pojedincima i kompanijama.

Kako je saradnja sa Ministarstvo saobraćaja i veza, odnosno Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i kompanije m:tel već tradicionalna, i ove godine ovoj kompaniji dodijeljena je zahvalnica. U ime m:tel-a „Zahvalnicu za pruženu podršku u realizaciji preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja“, primio je Stefan Ličina, šef Službe za odnose s javnošću.

Već deceniju unazad, m:tel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, realizuje i kampanju za podizanje svijesti vozača o opasnostima korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, podsjećajući na činjenicu da nijedan poziv niti poruka nisu važniji od života.

Konferenciji i ove godine prisustvuju brojni stručnjaci bezbjednosti saobraćaja iz Evropske unije, regiona i Republike Srpske, kao i predstavnici republičkih institucija i organizacija.