Redmi Note 12 – elegantan i impresivan

Redmi Note 12, telefon koji, uz popust i na rate, možete pronaći u m:tel ponudi, je uređaj koji krase brojni aduti – izgled, brzina rada, kvalitet prikaza na ekranu, baterija. Slobodno možemo reći, u pitanju je elegantan i impresivan telefon.

U prvom planu je svakako njegov veliki AMOLED ekran sa poboljšanim Gorilla Glass 3 staklom, dijagonale 6,7 inča, koji omogućava jednak ugođaj korištenja u svim situacijama i okolnostima, bez obzira na spoljne uslove.

Xiaomi Redmi Note 12 pokreće Qualcomm-ov procesor Snapdragon 4 Gen 1, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, koju je moguće dodatno proširiti.

Izvor fotografije: Xiaomi

Kako biste dugo i nesmetano mogli uživati u omiljenom sadržaju, tu je baterija jačine 5.000 mAh, koja podržava brzo punjenje od 33W, zahvaljujući kojem se od 0 do 100 odsto napuni za oko jedan čas.

I kamere ovog telefona su sjajne – na prednjoj strani smještena je jedna od 13 MP, dok su na zadnjoj tri – glavna od 48 MP, ultraširokougaona od 8 MP te makro kamera od 2 MP, pomoću kojih možete ovjekovječiti sve važne trenutke.

Dimenzija 165,9 mm (visina), 76,2 (širina) i 8 mm (debljina) i težine 188 grama, ovaj pametni telefon dolazi u Svijetlo plavoj, crnoj i zelenoj boji.

Ovaj i još neke modele telefona iz Redmi Note 12 serije možete pronaći u m:tel ponudi, a više informacija o njima svakako dobiti besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.