Huawei na akciji: Odaberi telefon uz najbolju m:tel ponudu!

Huawei telefoni spadaju u one koje sigurno bira veliki broj korisnika, s obzirom na njihove specifikacije i dizajn

Ukoliko ste i vi među onima koji preferiraju Huawei smartfone, ili biste eventualno željeli postati korisnik upravo jednog takvog, onda za vas imamo sjajne vijeti – u m:tel ponudi su trenutno na akciji tri odlična telefona s Huawei potpisom, koje možete kupiti na rate i uz popust.

Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku donosimo osnovne podatke za svaki od njih.

Huawei Nova 11
Izvor fotografije: Huawei

Huawei Nova 11 je impresivan pametni telefon, idealan za korisnike koji traže moćan i pouzdan uređaj.

Ovaj  uređaj ima 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, što znači da nudi dovoljno prostora za sve vaše aplikacije, fotografije, i video zapise.

Njegov ekran veličine 6,7 inča, s OLED kapacitivnim ekranom, pruža izvanredno vizuelno iskustvo, dok rezolucija od 1080×2412 piksela garantuje oštre i jasne slike.

Kao poseban adut modela Huawei Nova 11, ističe se njegov napredni sistem kamera – glavna od 50 MP u kombinaciji sa 8 MP dodatnom kamerom omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija sa bogatim detaljima i živopisnim bojama. Sekundarna kamera od 60 MP je savršena za selfije, obezbjeđujući kristalno jasne fotografije.

Sve prati Li-Po baterija jačine 4.500 mAh, što omogućava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem.

Huawei Pura 70
Izvor fotografije: Huawei

Huawei Pura 70 je telefon koji je odličan izbor za sve one koji traže pouzdanost.

U prilog tome govori njegovih 12 GB RAM-a i 256GB interne memorije, što znači da nudi dovoljno prostora i brzine za nesmetano izvođenje više zadataka istovremeno.

Ekran veličine 6,6 inča koristi LTPO OLED tehnologiju, pružajući izuzetnu jasnoću i živopisne boje sa rezolucijom od 1256×2760 piksela.

Huawei Pura 70 posjeduje napredne funkcije kamere, kao što su noćni režim i AI prepoznavanje scena. Glavna kamera sastoji se od tri senzora – 50 MP, 12 MP i 13 MP i omogućava snimanje fotografija visokog kvaliteta sa izuzetnim detaljima i bojama. Sekundarna kamera od 13 MP zadovoljiće sve ljubitelje selfija, pružajući jasne i oštre slike.

Uređaj ima pouzdanu Li-Po bateriju kapaciteta 4.800 mAh, što garantuje korištenje bez potrebe za čestim punjenjem.

Huawei Pura 70 Pro
Izvor fotografije: Huawei

I model Huawei Pura 70 Pro, impresivnih specifikacija, je trenutno na sniženju, što je ponuda kojoj je teško odoljeti.

Huawei Pura 70 Pro donosi 12 GB RAM-a i impresivnih 512 GB interne memorije te pruža korisnicima izuzetno iskustvo rada i zabave. Ekran veličine 6,8 inča, baziran na LTPO OLED tehnologiji, rezolucije 1260 x 2844 piksela omogućava potpuno uranjanje u sadržaj.

Glavna kamera Huawei Pura 70 Pro sastoji se od tri napredna senzora – 50 MP, 48 MP i 12,5 MP, koji zajedno nude zapanjujuće fotografije sa izuzetnim detaljima, bogatim bojama i nevjerovatnom jasnoćom. Njegova sekundarna kamera od 13 MP obezbijediće vrhunske selfije i video pozive.

Za dugotrajnu upotrebu zaslužna je baterija od 5.000 mAh, čija Li-Po tehnologija garantuje dug vijek trajanja i pouzdanost.

Ova tri telefona po sniženim cijenama možete nabaviti u m:tel-u, a više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.