Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvajamo za vas neke od zanimljivih sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude:

Utorak, Cinemax, Divno ljeto u 13.55 (pozicija kanala 353)

Torino, 1938. godine. Mlada Ginia, nedavno stigla iz sela, osjeća da joj budućnost pruža nebrojene mogućnosti, iako rat baca tamnu sjenu na sadašnjost. U potrazi za uzbuđenjem, započinje strastvenu vezu sa slikarom iz sjajnog umjetničkog svijeta. U boemski život uvodi je Amelia – senzualna i provokativna mlada žena, koja, iako neznatno starija, djeluje potpuno drugačije od bilo koga koga je Ginia dosad srela. Tokom svog “divnog ljeta”, Ginia će iskusiti prvu veliku ljubav i preplavljujuće emocije, usudivši se konačno otkriti ko je zaista.

Srijeda, TV 1000, Istinita priča u 21.05 (pozicija kanala 308)

Ovaj psihološki triler, zasnovan na istinitim događajima, govori o osramoćenom novinaru (Jonah Hill) uvučenom u igru mačke i miša s optuženim ubicom (James Franco) koji je preuzeo novinarev identitet. Finkelova neumorna potraga za Longovom istinitom pričom obuhvata ubistvo, ljubav, prevaru i iskupljenje.

Četvrtak, DOX TV, Najskuplja hrana na svijetu u 20.11 (pozicija kanala 405)

U Japanu, jedan grozd može dostići više od 10.000 dolara na aukciji, dok su ugostitelji spremni platiti golemih tri miliona dolara za jednu tunu. U Italiji otkrijte zašto ljudi tamo dolaze iz cijelog svijeta kako bi dobili priliku licitirati za izrazito rijetke tartufe. Svaka epizoda u ovoj seriji otkriva proces koji stoji iza onoga što je neka hrana dostupna po cijeni kakvu nikada prije nista vidjeli. Otkrijte što ove kulinarske užitke čini jednim od najskupljih i najtraženijih na svijetu.

Petak, HBO2, Rango u 19.00 (pozicija kanala 351)

Rango je kameleon, zaštićen kao kućni ljubimac, koji vodi miran život dok se, nakon automobilske nesreće, ne zatekne u zapadnjačkom gradu zvanom Dirt. Grad očajnički treba vodu, ali i heroja i šerifa. Običan kućni kameleon, u potrazi za identitetom, dospijeva u Dirt i dobija priliku za novi početak. Preuveličavajući svoja junaštva, spletom okolnosti postaje šerif grada u problemima. Pitanje je hoće li ovaj nespreman i potpuno neiskusan kameleon uspjeti promijeniti sudbinu grada na bolje…

Subota, Cinemax, Club Zero u 18.10 (pozicija kanala 353)

Gospođa Novak se pridružuje osoblju međunarodnog internata i predaje predmet o savjesnoj prehrani. Kaže da je zdravije jesti manje. Drugi nastavnici ne primjećuju odmah što se događa, a kad rastreseni roditelji shvate, Klub nula postao je stvarnost.