Certo asistent za ljubavni raskid

U trenutku kada ljubav završi, ključno je osigurati da lozinke ne završe u pogrešnim rukama…

Kada otvorite Certo asistenta za ljubavni raskid, odmah ćete primijetiti njegovu svrhu – pruža besplatne savjete kako da zaštitite svoje uređaje, aplikacije i online naloge nakon prekida veze.

Prema istraživanju stručnjaka iz Malwarebytes+a, čak 45% mladih ljudi doživljava zloupotrebu svojih podataka od strane bivših partnera. U ovom kontekstu, Certo Digital Breakup Assistant može da bude dragocjen alat, jer je osmišljen da zaštiti vaš digitalni život nakon raskida.

Ovaj besplatan alat, koji je razvila britanska kompanija Certo Software, nudi rješenja za sprečavanje neovlaštenog pristupa vašim mejlovima, društvenim mrežama i drugim online nalozima.

Kako funkcioniše?

Na početku korištenja, svaki korisnik treba da odgovori na nekoliko pitanja o svojim uređajima i navikama na mreži. Na osnovu tih informacija, asistent pruža prilagođene savjete o tome kako da zaštitite svoje podatke od bivšeg partnera. Osim preporuka za promjenu lozinki, asistent nudi i sigurnosne savjete u vezi sa pametnim telefononima, društvenim mrežama i bankovnim aplikacijama.