Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje za sve generacije iz bogate m:tel IPTV ponude:

Utorak, HBO2, Shazam – Bijes Bogova u 19.01 (pozicija kanala 351)

Superheroj Shazam je cinični tinejdžer koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o takvim junacima, a kamoli kako biti jedan. U njegovom se životu sve vrti oko magične riječi koja ga transformiše u njegov odrasli alter ego superheroja, Shazama.

Srijeda, AMC, Winnetou u 16.55 (pozicija kanala 323)

U tri epizode, prijateljstvo njemačkog imigranta Karla Maja, poznatog kao Old Šeterhend, i apačkog poglavice Vinetua prikazano je kao avantura na Divljem zapadu Amerike. “Central Pacific Railroad” gradi željezničku prugu prema američkom zapadu 1860-ih godina. Njemački inženjer Karl May vrši geodetske radove u indijanskom području s predradnikom Rattlerom i nekim od svojih ljudi. Kada su oskvrnuli nekropolu, dvojicu su ubile apačke strijele, a May je teško ranjen. Ostali bježe i ostavljaju Maya…

Četvrtak, 24 Kitchen, Ginova Italija: Tajne Juga u 13.00 (pozicija kanala 505)

Gino u Materu stiže poput Jamesa Bonda. Istražuje grad, proba očevo omiljeno piće, otkriva tajne najboljeg hljeba u Italiji i uči najslasnije stare seljačke recepte. Putovanje završava gozbom iz pizza-pećnice za osobe koje ne podnose gluten.

Petak, Cinemax, Lov na divljake u 20.00 (pozicija kanala 353)

Ricky, neposlušno udomljeno dijete iz velegrada, i njegov ujak Hec, mrzovoljni Bušman u šezdesetima, prisiljeni su stvoriti nevjerovatan savez koji bi preživjeli u divljini Novog Zelanda nakon što je njihova pogrešno protumačena veza potakne nacionalnu potjeru.
Novoproglašeni odmetnici moraju se suočiti sa svojim mogućnostima: slavno propasti ili prevladati razlike i opstati kao porodica.

Nedjelja, DOX TV, Najljepše planinarske staze u 19.20 (pozicija kanala 405)

“Najljepše planinarske staze” nas vode na putovanje do najljepših svjetskih planinarskih ruta; ovo je put oko svijeta ispričan kroz pogled ljudi na stazama, koji dokazuje da nas one povezuju sa Zemljom i vraćaju korijenima.