Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog ponedjeljka izdvajamo za vas neke od sjajnih naslova koje, na različitim kanalima, možete pogledati u okviru m:tel IPTV-ija:

Utorak, HBO 2, Brat u 22.32 (pozicija kanala 350)

Donoseći uvid u ranu hip-hop scene u Torontu, ovo je priča o Frensis i Majklu, sinovima karipskih imigranata koji sazrijevaju u mladiće. Istražujući teme muškosti, identiteta i porodice, tokom sparnog ljeta 1991. razotkriva se tajna, a eskalirajuće napetosti pokreću niz događaja koji zauvijek mijenjaju tok života dva brata. „Brat“ pripovijeda aktualnu priču o dubokoj vezi između braće, otpornosti zajednice i nezaustavljivoj snazi muzike.

Srijeda, Minimax, Lenin ranč u 12.40 (pozicija kanala 204)

U seriji „Lenin ranč“ upoznaćete četiri prijatelja, dva mladića i dvije devojke, koji ne samo da vole konje, nego su i napravili ranč, s namjerom da ih tu prihvataju i njeguju kad su povrijeđeni. Da li je dovoljno imati dobru namjeru ili i prevazići prepreke na putu ka ostvarenju plemenitog cilja? Pridružite se ovoj sjajnoj ekipi i saznajte!

Četvrtak, TV 1000, Pinokio u 18.25 (pozicija kanala 308)

Vjerna filmska adaptacija slavne priče o drvenoj lutki koja će oživiti uz pomoć siromašnog i usamljenog rezbara drveta. Autor Karlo Kolodi napisao je knjigu „Pinokijeve pustolovine“ još krajem 19-og vijeka, ali njegov lik je danas važniji nego ikada prije – iako se čini da se svijet kreće u suprotnom smjeru. Reditelj Mateo Đarone svijetu Pinokija daruje vizionarsku dimenziju koja, baš poput knjiga, ima široki zamah. Njegov lik Pinokija kreće se na način koji je istovremeno realističan i fantastičan. Radnja je smještena u ruralnoj, bezvremenskoj, ali neodoljivoj Italiji koja odiše prostranstvima, morem i farmama. Svaki gledalac će pronaći svog omiljenog lika koji se pojavljuje u životu malog Pinokija, a koji ga direktno upoznaje s prirodom, životinjskim carstvom i svijetom mašte.

Subota, National Geographic, Ekspedicija Everest u 23.00 (pozicija kanala 401)

Naučnici i šerpe okupljaju se i keću u jedinstvenu ekspediciju na Mont Everest, kako bi postavili najvišu meteorološku stanicu na svijetu. Kakvi ih sve izazovi očekuju te kako će se izboriti s njima, saznajte u ovom sjajnom dokumentarnom ostvarenju.

Nedjelja, Cinemax, Više te ne volim u 20.00 (pozicija kanala 353)

Trinaestogodišnji Marek snima videa socijalne tematike, zbog čega i nije među najpopularnijim vršnjacima u svojoj školi. Kod kuće, njegov mirni odnos s majkom narušava njeno novo prijateljstvo… U najosjetljivijoj fazi njegovog života, na put mu staje Tereza. Ubrzo tinejdžerske igrice izmiču kontroli uz simulaciju otmice koja kulminira bijegom od kuće. Ukrcaju se u voz i krenu u niz spontanih avantura, dok se ne izgube u lavirintu beskrajne slobode.