Realme C51 – stvoren za one koji su stalno u pokretu

Realme C51 je telefon koji je, kombinujući funkcionalnost, performanse i cjenovna pristupačnost, idealan za korisnike koji su stalno u pokretu.

Sada, kupovinom modela 4/128GB iz m:tel ponude, na poklon dobijate slušalice Swissten Rainbow YS-D2!

Realme C51 je pametni telefon koji kombinuje pouzdane performanse, dobru kameru i dugotrajnu bateriju. Samim tim, dobar je izbor i za ljubitelej fotografija i multimedijalnog sadržaja, čemu, svakako, u prilog ide i njegov veliki 6,74-inčni IPS LCD ekran rezolucije 720 x 1600 piksela.

mtel realme c51

Izvor fotografije: realme.com

Njegova 4 GB RAM-a omogućavaju besprijekorno izvođenje više zadataka istovremeno, a interna memorija od 128 GB će vam pružiti dovoljno prostora za pohranu aplikacija, fotografija, video snimaka i drugih važnih podataka. Ukoliko vam ipak zatreba više prostora,  tu je opcija proširenja memorije putem microSDXC kartice.

Glavna kamera ima 50 MP i omogućava snimanje oštrih i detaljnih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja, dok je sekundarna kamera od 5 MP idealna za selfije i video pozive.

Među glavnim adutima ovog pametnog telefona svakako je njegova baterija, jačine 5.000 mAh. Dugotrajna je i omogućava cjelodnevni rad bez potrebe za punjenjem, što je idealno za korisnike koji su stalno u pokretu.

Više informacija o ovom telefonu, koji u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni i platiti na rate, bez kamate, možete dobiti na www.mtel.ba ili pozovom na broj 0800 50 000.