m:tel IPTV preporuke: Jesen je ljepša uz dobre filmove i serije

“Razum i osjećajnost” je romantična drama koju možete pogledati na TV Cinemax 2 u subotu 28. septembra u 15.05 časova

Izvor fotografije: Cinemax 2

Ova Oskarom nagrađena adaptacija klasičnog romana Džejn Ostin govori o sestrama Dašvud: pragmatičnoj Elinor (Ema Tompson) i strastvenoj Merijen (Kejt Vinslet). Kad im otac iznenada umre, imanje po zakonu pripada njegovom sinu iz prvog braka, dok njegova sadašnja žena i kćerke ostaju bez krova nad glavom i sa novcem jedva dovoljnim za preživljavanje. Obje sestre pokušavaju da ostvare romantičnu vezu u društvu opterećenom finansijskim i društvenim statusom . Elinor sa stidljivim i šarmantnim Edvardom (Hju Grant), a Merijen sa samouvjerenim Vilobijem (Greg Vajz) ili napaćenim pukovnikom Brandonom (Alan Rikman)  i moraju da nauče da udruže razum i osjećajnost u svom ophođenju sa muškarcima i novcem.

U ponedjeljak 30.9. u 20.00 časova preporučujemo sjajan triler “Rijeka teče crveno” na Pink Thriller.

Izvor fotografije: Pink Thriller

Poštovani sudija Čarls Kolman i njegova supruga posvetili su svoje živote policiji. Oboje su oduševljeni kad je njihov sin primljen na policijsku akademiju, ali sve se mijenja kad ga ubiju dva korumpirana policajca, a službena istraga ne otkriva nikakve prekršaje. Nakon što je njegov detektiv Horas pronašao dokaze za suprotno, Čarls udružuje snage sa čovjekom čijeg je sina ubio isti policajac i zajedno uzimaju zakon u svoje ruke.

Na Televiziji Republike Srpske, radnim danima od ponedjeljka do petka od 20.10 časova možete pratiti domaću seriju „Tajne vinove loze“.

Izvor fotografije: RTRS

Tajne vinove loze je srpska telenovela tvoraca Mirjane Bobić Mojsilović i Dejana Karaklajića. Porodica bogatog biznismena Vuka Tomovića iz Subotice krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka dva sina iz Negotinske Krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju…

Dramski serijal naredne sedmice bogatiji je za novu epizodu serije “Kuća obećanja”, na TV Epic drama u utorak 1.10. u 22.45 časova.

Izvor fotografije: Epic drama

1928. godina. Viki dolazi u Berlin i zapošljava se kao prodavac u najvećoj robnoj kući u gradu. Ona se zaljubljuje u pijanistu Harija, čime započinje jedna ljubavna priča bez budućnosti…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.