Brzina i moć – Samsung Galaxy A25 5G

Samsung Galaxy A25 5G je atraktivan pametni telefon sa odličnim performansama, koji u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni.

Sa Super AMOLED ekranom od 6,5 inča, koji pruža svjetlinu do 1000 nita i posjeduje Vision Booster tehnologiju za bolju vidljivost na otvorenom, uređaj nudi vrhunsko vizuelno iskustvo. Eye Comfort Shield dodatno brine o očima korisnika smanjujući izloženost plavom svjetlu.

Dizajn modela Galaxy A25 5G karakteriše jednostavnost i elegancija, sa pažljivo raspoređenim kamerama i finom završnom obradom.

Na zadnjoj strani se nalazi trostruki sistem kamera – glavna kamera od 50 MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS), ultraširoka kamera od 8 MP i makro kamera od 2 MP. One omogućavaju snimanje besprijekorno jasnih fotografija sa naglašenim detaljima, dok prednja kamera od 13 MP pravi izuzetno kvalitetne selfije.

Izvor fotografije: Samsung

Samsung Galaxy A25 5G pokreće Exynos 1280 procesor, koji zajedno sa velikom radnom memorijom i podrškom za proširenje microSD karticom do 1 TB pruža odlične performanse. Baterija od 5000 mAh podržava superbrzo punjenje, za dugotrajno korištenje.

Više informacija o ovom telefonu, koji možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba.