Huawei GT 3 Pro Titanium podiže kondiciju do vrhunca

Huawei GT 3 Pro Titanium je luksuzan pametni sat izrađen od vrhunskih materijala, poput titanijuma, koji se savršeno uklapaju u estetiku koja kombinuje sportski stil i poslovnu ležernost.

Zadnji poklopac od nanokristalne keramike pruža osjećaj udobnosti i umiruje kožu, tako da sat gotovo da i ne osjetite na ruci. Možete prilagođavati njegov izgled, tako što ćete iz galerije izabrati lice sata, ili pronaći neko od mnoštva dostupnih za preuzimanje.

Sat posjeduje AMOLED ekran prečnika 46.6 milimetara, sa rezolucijom od 466×466 piksela, koji pruža kristalno čist prikaz informacija. Sa baterijom kapaciteta 530 mAh, koja omogućava 14-dnevnu upotrebu, te 30 odsto brže punjenje, Huawei GT 3 Pro Titanium je praktičan za korisnike koji su stalno u pokretu.

Izvor fotografije: www.huawei.com

Huawei GT 3 Pro Titanium kombinuje vrhunski dizajn sa brojnim opcijama za praćenje fizičke aktivnosti, što ga čini savršenim izborom za sve koji žele da budu aktivni i da na brz i zdrav način dođu do željenog izgleda. Zahvaljujući moćnim funkcijama, ovaj uređaj pomaže korisniku da u rekordnom roku podigne kondiciju do vrhunca.

Ovaj model dolazi sa naprednim mogućnostima praćenja zdravlja, uključujući EKG senzor visokih performansi, koji omogućava analizu u stvarnom vremenu i prepoznavanje potencijalnih srčanih problema kao što su fibrilacija atrija i sinusni ritam. Time omogućava korisnicima da preventivno djeluju i blagovremeno reaguju na rizične situacije.

Takođe, sat prati nivo kiseonika u krvi (SpO2), zahvaljujući Huawei TruSeen 5.0+ tehnologiji, što omogućava stalno praćenje zdravlja i kondicije. Posjeduje i algoritam za praćenje spavanja, koji analizira kvalitet sna i nudi personalizovane savjete za bolji odmor. Uz to, sat ima ugrađen monitor za praćenje stresa sa tehnikama disanja koje pomažu u relaksaciji.

Huawei GT 3 Pro Titanium je idealan saputnik za one koji se bave sportom ili aktivnostima na vodi. Sa 5ATM vodootpornošću, otporan je na pritisak vode i omogućava praćenje podataka o ronjenju u realnom vremenu, uključujući brzinu, dubinu i trajanje zarona.

Ovaj moćni sat možete pronaći u m:tel ponudi, gdje ga možete kupiti na rate, bez kamate. Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.