Lenovo TAB M8 LTE – kvalitet po pristupačnoj cijeni

Lenovo TAB M8 LTE je kompaktan i funkcionalan tablet dizajniran za svakodnevnu upotrebu, idealan za gledanje multimedijalnih sadržaja, surfovanje internetom i osnovne zadatke.

Sa težinom od samo 320 grama, ovaj uređaj je lagan i prenosiv, što ga čini pogodnim za korištenje u pokretu. Namijenjen je korisnicima svih generacija.

Tablet dolazi sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, što omogućava odličan multitasking i dovoljno prostora za skladištenje aplikacija, slika i drugih podataka. Tu je i podrška za proširenje memorije putem microSD kartice.

Lenovo TAB M8 LTE ima 8-inčni ekran rezolucije 800×1280 piksela, što pruža zadovoljavajući prikaz za multimedijalne aktivnosti poput gledanja filmova ili čitanja e-knjiga. Ovaj tablet može zadovoljiti potrebe školaraca, ali i onih kojima je potreban za obavljanje poslovnih zadataka ili samo za zabavu.

Izvor fotografije: Lenovo

Lenovo TAB M8 LTE opremljen je Li-Po baterijom kapaciteta 5100 mAh, koja pruža dovoljno energije za cjelodnevnu upotrebu. Što se tiče povezivanja, tablet podržava WiFi 802.11 b/g/n i Bluetooth 5.0, što omogućava brzu i stabilnu vezu sa internetom i drugim uređajima. Bluetooth verzija 5.0, takođe, donosi poboljšanu energetsku efikasnost i veći domet u odnosu na starije verzije.

Lenovo TAB M8 LTE posjeduje 8 MP glavnu i 2 MP prednju kameru, koje su zadužene za čiste i jasne fotografije i video pozive. Tablet dolazi sa Android 13 operativnim sistemom, koji pruža modernu i sigurnu platformu za upotrebu aplikacija. Srce uređaja je PowerVR GE8320 čipset, koji omogućava glatko pokretanje aplikacija i pruža solidnu grafičku podršku za osnovne igre i multimedijalne sadržaje.

Ovaj kvalitetni uređaj možete kupiti u m:tel-u i platiti na rate bez kamate, a više informacija o tome možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.