Samsung Galaxy A14 – telefon koji ćete voljeti

Samsung Galaxy A14 je impresivan uređaj koji nudi bogat skup karakteristika po pristupačnoj cijeni. Evo nekoliko ključnih razloga zašto je ovaj telefon omiljen među korisnicima.

Galaxy A14 dolazi sa 6,6-inčnim PLS kapacitivnim touchscreen ekranom sa rezolucijom od 1080 x 2408 piksela. Ovaj veliki ekran omogućava uživanje u gledanju videa, igranju igara i pregledanju weba sa jasnim i živopisnim prikazom.

Telefon je opremljen Exynos 1330 čipsetom koji svojom snagom obezbjeđuje glatke performanse i brzo obavljanje više zadataka istovremeno. Sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, korisnici imaju dovoljno prostora za aplikacije, fotografije i druge datoteke, a dodatna micro SDXC podrška omogućava proširenje memorije.

Jedan od glavnih aduta Galaxy A14 je njegov napredni sistem kamera. Glavna kamera sa senzorom od 50 MP, podržana sa dodatna dva senzora od 2 MP, omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija sa mnogo detalja. Sekundarna kamera od 13 MP je idealna za selfije i video pozive, pružajući oštre i jasne slike.

Izvor fotografije: www.mtel.ba

Sa Li-Po baterijom kapaciteta 5000 mAh, Galaxy A14 omogućava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Bilo da ga koristite za gledanje filmova, igranje igara ili obavljanje poslovnih zadataka, ova baterija će vas podržavati tokom cijelog dana.

Sa težinom od 202 g, Galaxy A14 je dovoljno lagan, ali i dovoljno robustan da lijepo staje u ruku. Njegov moderan dizajn privlači pažnju i čini ga privlačnim dodatkom svakom stilu.

Bez obzira da li vam je potreban pouzdan uređaj za svakodnevnu upotrebu, alat za kreativne projekte ili moćan telefon za zabavu, Galaxy A14 nudi sve što vam je potrebno u jednom paketu.

Više informacija o ovom uređaju, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.