Ljubitelji fotografije biraju Huawei Nova 10 SE

Vrhunske kamere čine pametni telefon Huawei Nova 10 SE posebno primamljivim za ljubitelje fotografije.

Naravno, to je samo jedan od aduta ovog impresivnog uređaja, koji plijeni pažnju i elegantnim dizajnom. Iako izgleda krhko, riječ je o izdržljivom telefonu, otpornom na fizička oštećenja.

Prednju stranu krasi kvalitetan, 6,67-inčni ekran, ravnih ivica, jednostavnih kontura, koji nudi jasan sadržaj i pri izloženosti direktnoj sunčevoj svjetlosti. Na njegovom vrhu, u centralnom dijelu, smještena je prednja kamera od 16 MP, koja snima besprijekorno jasne selfije, prirodnih boja.

Posebno su impresivni senzori na zadnjoj strani telefona od 108 MP, 8 MP i 2 MP, koji omogućavaju snimanje fotografija i video snimaka vrhunskog kvaliteta u svim uslovima.

Izvor fotografije: Huawei

Zahvaljujući mogućnosti dijeljenja ekrana na dva prikaza, vlasnik ovog uređaja može da doživi i ovjekovječi događaje iz oba ugla istovremeno.

Huawei Nova 10 SE posjeduje mogućnost odabira ili stvaranja teme ekrana Always-On, tako da na zaključanom ekranu možete pratiti informacije o vremenu, nivou baterije i druge važne podatke.

Telefon pokreće moćan Qualcomm Snapdragon 680 procesor, u kombinaciji sa 6/128 GB memorije, što je prosječnom korisniku i više nego dovoljno.

Dugotrajan rad obezbjeđuje velika baterija od 4.500 mAh, koja se u kombinaciji sa Huawei SuperCharge2 punjačem od 66 W puni izuzetno brzo.

Više informacija o modelu Huawei Nova 10 SE, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba.