Samsung Smartboard 65 – da škola i posao budu zadovoljstvo

Učenje i pravljenje poslovnih planova lakše je i zabavnije uz Samsung Android Smartboard 65 interaktivni panel.

Zahvaljujući mnoštvu načina rada, ​​uključujući dijeljenje ekrana i rad u više prozora, ovaj uređaj korisnicima omogućava da istovremeno obavljaju više zadataka. Prezentacije, koje i učenicima, ali i mnogim radnicima, predstavljaju “glavobolju”, uz Samsung Android Smartboard 65 postaju pravo zadovoljstvo.

Ovaj veliki interaktivni panel, dijagonale 65 inča, koji možete kupiti u kompaniji m:tel, i još platiti na rate, bez kamate, dizajniran je za učionicu i radni prostor budućnosti.

Izvor fotografije: Samsung

Nudi dinamično, privlačno iskustvo, koje radne i školske zadatke čini zanimljivijim.

Samsung Android Smartboard 65 omogućava dijeljenje ekrana na čak devet cjelina, za maksimalnu produktivnost i uključenost više osoba zagledanih u isti cilj.

Sjajno je i to što veliki broj korisnika može pisati i crtati po ovoj “pametnoj tabli” istovremeno, zahvaljujući naprednim multi-touch mogućnostima ekrana. Zvuči nevjerovatno, ali moguć je istovremeni rad do 40 osoba, odnosno do 40 istovremenih dodirnih tačaka, što znači da velike grupe korisnika mogu da rade i da se istovremeno druže i razmjenjuju iskustva.

Izvrsna kompatibilnost ovog uređaja sa Android uređajima olakšava učenje, dok mogućnost prilagođavanja početnog ekrana sa često korištenim aplikacijama donosi dodatne pogodnosti.

Sve važne aplikacije i alati mogu se jednostavno dodati na traku početnog ekrana radi lakšeg pristupa.

Više informacija o ovom zanimljivom i vrlo korisnom uređaju možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.