Realme C55 – ozbiljno dobar izbor      

Pametni telefon Realme C55, koji u m:tel ponudi možete pronaći sa dvije kombinacije memorije – 6/128 GB i 8/256 GB, naoružan je ozbiljno dobrim karakteristikama, tako da može zadovoljiti i zahtjevnije korisnike.

Ovaj cjenovno povoljniji telefon, koji plijeni pažnju modernim, elegantnim dizajnom, posjeduje odlične kamere, kvalitetan veliki ekran i snažnu bateriju, bez koje sve druge funkcionalnosti pametnih uređaja mogu “pasti u vodu”.

Naime, pošto su smartfoni sastavni dio naše svakodnevice, potreba, ali i izvor zabave, neophodno je da nam budu stalno na usluzi. Realme C55, sa baterijom kapaciteta 500 mAh i Mediatek Helio G88 procesorom, omogućava dugotrajan, besprijekoran rad. Čak i zahtjevnije zadatke obavljaće bez mnogo napora.

Izvor fotografije: Realme

Zahvaljujući glavnoj kameri od 64 MP, uz podršku senzora dubine od 2 MP, svaka fotografija biće prirodnih boja, sa naglašenim detaljima. I prednjom kamerom od 8 MP snimićete jasne selfije, pogotovo tokom dana, na dnevnoj svjetlosti. Selfi kamera izrađena je u punch-hole varijanti, tako da ovaj telefon ima zanimljiv detalj – mini kapsulu.

Ekran je 6,72-inčni, zasnovan na IPS tehnologiji, sa Full HD+ rezolucijom i stopom osvježavanja od 90 Hz, koji ne opterećuje oči ni tokom dužeg korištenja.

Sve to čini ovaj telefon ozbiljno dobrim izborom, a dobra vijest je da uz njegovu kupovinu u m:tel-u na poklon dobijate slušalice Realme Buds T110.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.