Samsung Galaxy A15 – kvalitet bez kompromisa

Samsung Galaxy A15 je još jedan pametni telefon južnokorejskog giganta koji je stvoren da opravda povjerenje korisnika.

Prepoznatljivi, elegantni dizajn, i kvalitet koji se ne dovodi u pitanje – tako bismo ga ukratko mogli opisati. To potvrđuju njegove specifikacije, ali i iskustva korisnika.

Super AMOLED ekran od 6,5 inča, sa 800 nita osvijetljenosti i brzinom osvježavanja od 90 Hz donosi živopisan i jasan doživljaj gledanja.

Ekran ima sposobnost da redukuje štetne efekte plave svjetlosti, što ga čini bezbjednim za oči, a samim tim pogodnim za korisnike svih generacija.

Klasičan raspored kamera na zadnjoj strani, na kakav smo navikli kod mnogih Samsung uređaja, i modelu Galaxy A15 daje sofisticirani štih, čineći ga i jednostavnim, ali i dovoljno modernim i primamljivim i za one kojima je bitno da idu u korak s trendovima.

Izvor fotografije: Samsung

Galaxy A15 posjeduje odlične kamere, glavnu od 50 MP – koja stvara prava remek-djela, te ultraširoku od 5 MP i makro kameru od 2 MP, čija su specijalnost pejzaži i krupni kadrovi.

I prednjom kamerom od 13 MP snimićete savršene selfije i zablistati na svakoj fotografiji.

Fluidan rad u svim izazovima omogućava Octa-core procesor, u kombinaciji sa 4/128 GB memorije, dok dvodnevno uživanje u omiljenim sadržajima obezbjeđuje velika baterija kapaciteta 5000 mAh.

Više informacija o ovom telefonu, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.