ZTE Blade A31 PLUS – odličan odnos cijene i kvaliteta

ZTE Blade A31 PLUS je pouzdan i izdržljiv telefon koji nudi savršen odnos cijene i kvaliteta.

Riječ je o atraktivnom modelu stvorenom da zadovolji potrebe korisnika koji od pametnih uređaja ne traže previše, ali koji očekuju da se u svakom trenutku mogu osloniti na svoj pametni telefon.

ZTE Blade A31 PLUS posjeduje 6.0-inčni ekran, koji pruža jasnu sliku, a za fluidan rad zadužen je osmojezgarni Unisoc SC9863A procesor, u kombinaciji sa 2 GB RAM-a te 32 GB interne memorije. Ugrađenu memoriju moguće je proširiti pomoću microSD kartice, što je dobra vijest.

Što se tiče kamera, prednjom od 2 MP i zadnjom od 5 MP uz samo malo vještine snimićete fotografije i video snimke sasvim solidnog kvaliteta, pogotovo tokom dana.

Izvor fotografije: m:tel

Dimenzije ovog simpatičnog telefona modernog dizajna – 159,2 x 77,5 x 9,6 mm, čine ga vrlo praktičnim za nošenje i korištenje jednom rukom, a posjeduje i DUAL-SIM, koji je nerijetko jedan od uslova koje korisnici postavljaju prilikom izbora telefona.

ZTE Blade A31 PLUS pokreće Android 11 (Go Edition), a napaja ga izdržljiva baterija od 3000 mAh. Opcije povezivanja na ZTE Blade A31 plus uključuju Wi-Fi, GPS, Bluetooth v4.20, NFC i Micro-USB.

Dakle, radi se o kvalitetnom telefonu koji vas neće iznevjeriti, a za više informacija o njegovoj kupovini posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.