OnePlus Nord – telefon po tvojoj mjeri

OnePlus telefoni poznati su po kvalitetu, a jedan od njihovih najboljih predstavnika je uređaj OnePlus Nord.

Vrhunske kamere, kvalitetan ekran, zaštićen Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom, i Qualcomm-ov čipset samo su neki od aduta ovog pametnog telefona.

OnePlus Nord ima dvostruku prednju i četvorostruku zadnju kameru. Jedna selfi kamera je rezolucije 32 MP, a druga od 8 MP. Glavni senzor je Sony IMX586 od 48 MP, opremljen optičkom stabilizacijom i Phase-Detection autofokusom. Pored njega na zadnjoj strani nalazi se i ultraširokougaona kamera od 8 MP, makro kamera od 5 MP te senzor dubine od 2 MP.

Ekran je AMOLED, veličine 6,4 inča, sa osvježenjem slike od 90 Hz i rezolucijom 2400×1080 px. Za besprijekoran rad zadužen je Snapdragon 765G čipset, u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Baterija od 4.100 mAh dovoljna je za cjelodnevno korištenje pod maksimalnim opterećenjem. Zahvaljujući podršci za brzo punjenje 70% kapaciteta baterije napuniće se za samo 30 minuta.

Ovaj pristupačni telefon premium dizajna možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, gdje vam se nudi i mogućnost plaćanja na rate.

Više informacija o modelu OnePlus Nord, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.