Tesla televizori – idealan izbor za kućnu zabavu

Ako još uvijek niste pronašli savršen TV uređaj, posjetite poslovnice kompanije m:tel gdje možete izabrati neki od vrhunskih Tesla televizora.

Podsjećamo da je njihov adut, osim kvaliteta, i pristupačna cijena.

Ukoliko se u vaš životni prostor više uklapa televizor većih dimenzija, preporučujemo vam model Tesla 50Q310BU, od 50 inča, živopisnog prikaza boja i čistog zvuka, za vrhunski ugođaj prilikom praćenja omiljenih TV sadržaja, ili igranja igara.

Između ostalog, ovaj televizor posjeduje dva USB priključka, tri HDMI ulaza i mogućnost priključivanja slušalica i nema sumnje da će zadovoljiti i najizbirljivije kupce.

Ako biste, ipak, nešto manji uređaj, a jednako kvalitetan, tu su dva modela Tesla televizora, od 40 i 42 inča – 40E320BF i 42Q310BF FHD. Oni korisnicima pružaju mogućnost povezivanja na različite pametne uređaje.

Naravno, u bogatoj ponudi našao se i televizor kompanije Tesla od 32 inča –  32E325BH, kojeg takođe karakteriše kvalitetna slika, ali i zvuk, za koji je zadužena Dolby digital tehnologija. U kombinaciji sa bogatom m:tel IPTV ponudom svi ovi televizori stvoriće kino ugođaj u vašem domu.

Više informacija o ponudi Tesla televizora i njihovim cijenama potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.