Xiaomi Mi 11 Lite – spoj kvaliteta i elegancije

Telefon kompanije Xiaomi – Mi 11 Lite, koji možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije m:tel, oduševiće vas karakteristikama, ali i fizičkim izgledom.

Inače, o kvalitetu telefona ove kineske kompanije ne treba mnogo govoriti. Svako ko je imao priliku da ih koristi uvjerio se da vrijede uloženog novca.

Xiaomi Mi 11 Lite pokreće Qualcomm Snapdragon 778G procesor, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Ekran je AMOLED, 6.55-inčni, full HD+, sa stopom osvježavanja od 90Hz. Uz ovaj displej i Dolby Vision uređaj korisniku pruža savršen ugođaj.

I kamere su odlične. Na zadnjoj strani smještene su tri, glavna od 64 MP, ultra širokougaona od 8 MP i makro kamera od 5MP. Noćni režim omogućava snimanje kvalitetnih fotografija i pri slabijem osvjetljenju. Kamera za selfi je od 16 MP.

Još jedan od aduta telefona Xiaomi Mi 11 Lite je baterija od 4250 mAh, koja podržava punjenje od 33W. Što se tiče ostalih specifikacija,  telefon posjeduje i Bluetooth 5.1, NFC, dual-SIM, microSD ulaz za kartice i MIUI 12 zasnovan na Android 11 sistemu. Savršeno elegantan i moderan, ovaj uređaj dolazi u plavo-zelenoj, crnoj i žutoj boji.

Više informacija potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

Kategorije