Oslobodite svoju kreativnost uz Vivo Y16

Vivo Y16 je izdržljiv telefon, modernog dizajna, koji će vam pomoći da pokažete kreativnost.

Radi se o jednom od uređaja iz m:tel ponude, pristupačne cijene, koji možete kupiti na rate.

Što se tiče njegovih karakteristika, već na prvi pogled vidi se da je u pitanju jako atraktivan model. Zadnji dio kućišta izrađen je od teksture slične staklu, otporne na mrlje i ogrebotine, koja naglašava boju.

Zahvaljujući 2.5D zaobljenosti i pravougaonom okviru, Vivo Y16 je ugodan za nošenje i savršeno snažan da može da prati današnju brzinu života. Pokreće ga procesor MediaTek Helio P20,  a dolazi sa 4 GB radne memorije i 128 GB prostora za unutrašnju pohranu.

Ekran je dijagonale 6,5 inča, rezolucije 720×1600. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 5 MP, dok je na zadnjoj dvostruka, od 13 i 2 MP. Sistem dvostruke kamere sa AI mogućnostima podržava sve funkcije neophodne za istinsku umjetničku kreativnost.

Baterija je od 5000 mAh, tako da ne morate da brinete da će vas brzo iznevjeriti, a operativni sistem je Android 12. Telefon posjeduje skener otiska prsta, smješten na dugmetu za paljenje i gašenje telefona, koji omogućava brzo i jednostavno otključavanje.

Više informacija o uređaju Vivo Y16, ali i drugim vrhunskim pametnim telefonima, potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.