Pregledali smo sedmični program za vas

Ponuda m:tel IPTV-ja i ove sedmice je vrlo raznovrsna i bogata, a evo šta vam preporučujemo:

Ponedjeljak, TV 1000, Nema predaje u 19.10 (pozicija kanala 308)

„Nema predaje“ je priča o Jake Tyleru, buntovnom mladiću velikog srca, koji mora da nauči da u životu svako mora voditi sopstvene bitke. Radnja se odvija na Floridi, gdje besposlena djeca bogataša jure okolo u skupim automobilima jer je za njih život jedna velika zabava. Jake, koji se tek doselio, važi za autsajdera. Ipak, njegov život potpuno će se promijeniti kada ga školske kolege uvuku u svijet podzemnih borbi… To iskustvo će na početku za njega biti ponižavajuće, ali će uspjeti da se izbori za svoje mjesto pod suncem.

Utorak, Minimax, Lenin ranč u 10.10  (pozicija kanala 204)

U seriji „Lenin ranč“ upoznaćete četiri prijatelja, dva mladića i dvije djevojke, koji ne samo da vole konje, nego su i napravili ranč sa namjerom da ih tu njeguju kada su povrijeđeni. Da li je dovoljno imati dobru namjeru za prevazilaženje prepreka na putu ka ostvarenju plemenitog cilja? Pridružite im se i saznaćete!

Srijeda, HBO, Steve Jobs u 13.55  (pozicija kanala 350)

Biografski film „Steve Jobs“ vodi nas iza kulisa digitalne revolucije. Film je režirao „Oskarovac“ Danny Boyle, a scenario je napisao dobitnik „Oscar“-a Aaron Sorkin, prema biografskom bestseleru Waltera Isaacsona o osnivaču kompanije Apple. Michael Fassbender glumi Stevea Jobsa, pionirskog osnivača Apple-a, dok „Oscar“-om nagrađena glumica Kate Winslet glumi Joannu Hoffman, bivšu šeficu marketinga Macintosh-a. Stevea Wozniaka, suosnivača Apple-a, glumi Seth Rogen, a Jeff Daniels glumi Johna Sculleyja, bivšeg izvršnog direktora Apple-a.

 

Petak, Cinemax, Pomoć u 20.00 (pozicija kanala 353)

Smješten u izmišljenom domu za stare i nemoćne u Liverpulu, ovaj film donosi dirljivu priču o vezi između mlade radnice doma (Jodie Comer) i pacijenta (Stephen Graham), čiji se životi zauvijek mijenjaju početkom pandemije koronavirusa. Sarah je pametna, ali nikada se nije uklapala, ni tokom obrazovanja, ni na poslu. Ipak, ima poseban talent za povezivanje sa štićenicima doma, posebno sa 47-godišnjim Tonyjem. Zbog preuranjene Alchajmerove bolesti, Tony proživljava svoje dane u domu, dok mu um polako propada. Njegova bolest uzrokuje periode zbunjenosti i nasilnih ispada, sa čime se ostali uposlenici u domu ne mogu nositi, ali sa Sarom počinje graditi pravu vezu…

Subota, 24 Kitchen, Umijeće življenja u 23.00  (pozicija kanala 505)

„Pura Vida“ – jednostavan život bez stresa – moto je poluostrva Nikoja u Kostariki. Niklas Ekstedt istražuje tajnu života dužeg od 100 godina. Putuje u šest svjetskih „plavih zona“ – regije kao što su Sardinija, Kostarika, Okinava i Japan, u potrazi za receptom za dug i zdrav život. On želi vidjeti je li takav život, daleko od potrošačkog društva, ključ za dug i srećan život. Možete mu se pridružiti na početku ove avanture!