Pregledali smo sedmični program za vas

U novoj radnoj sedmici, slobodno vrijeme možete iskoristiti odmarajući se uz zanimljiv TV sadržaj u ponudi m:tel IPTV-ija. Ovo su neki od izbora koje vam preporučujemo.

Ponedjeljak, HBO 3, Bijeli lotos: ARRIVALS u 22.00 (pozicija kanala 352)

HBO-ova limitirana šestoepizodna serija „Bijeli lotos“ Mikea Whitea („Prosvjetljenje“), društvena je satira smještena u ekskluzivno havajsko ljetovalište. U glavnim ulogama su Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney i Steve Zahn, a serija prati odmore raznih hotelskih gostiju tokom jedne sedmice, dok se opuštaju u raju. No, svakim danom u ovim se naizgled savršenim putnicima, veselim zaposlenicima hotela i samom idiličnom lokalitetu pojavljuje sve mračnija kompleksnost.

Utorak, Cinemax 2, Djevojke za zabavu u 23.15 (pozicija kanala 354)

Axelle, Dominique i Conso dijele tajnu. One vode dvostruke živote. Svakog jutra nađu se na parkiralištu svoje stambene zgrade kako bi zajedno putovale na posao preko granice. Ondje, u jednom bordelu, one postaju Athena, Circe i Hera. Dame za uživanje, svakodnevne junakinje, svaka žena bori se za svoju porodicu i očuvanje vlastitog dostojanstva. Kada se život jedne od njih nađe u opasnosti, moraju udružiti snage kako bi nadvladale nedaće.

Srijeda, 24Kitchen, Za Patinim meksičkim stolom u 19.00 (pozicija kanala 505)

Ovaj serijal prati bivšu političku analitičarku, a sada slavnu kuvaricu Pati Jinich dok posjećuje i otkriva čari živopisnih i predivnih meksičkih gastronomskih destinacija. Pati će probati neka od najpoznatijih meksičkih jela i pri tom se sjajno zabavljati. Njena strast prema putovanjima ne prestaje u Meksiku, jer ona voli i svoja putovanja Amerikom. Plus, Pati stalno hrani svoja tri gladna meksičko-američka sina u razvoju. Osim što obožavaju mamina meksička jela, djeca vole i američke klasike.

Četvrtak, FOX, 911: Teksas u 21.00 (pozicija kanala 328)

Glumica Gina Torres ulazi u drugu sezonu kao kapetanica Tommy Vega. Život se mijenja zbog Covida-19 i Tommy će biti suočena s raznim poteškoćama dok se glavni grad Teksasa mora nositi s krizom kakvu nikad prije nisu doživjeli. Njujorški policajac se sa sinom seli u Teksasu, gdje istovremeno pokušava spasiti živote i riješiti svoje lične probleme. Na prvi pogled, Owen se čini kao razmetljiv tip iz velikog grada, ali ispod te fasade, on se bori s tajnom koju skriva od svijeta – tajnom koja bi mogla okončati njegov život.

Petak, Superstar TV, Močvara u 21.00 (pozicija kanala 300)

Napeta policijska potraga za manijakalnim serijskim ubicom trajaće 10 epizoda i otkriće mračne tajne iz prošlosti, a junake uvući u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja. Serija prati inspektora Nikolu, čij lik tumači Goran Bogdan, bivšeg huligana, koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje. Ovo je priča o grijehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je, najzad, i priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti…